0

amfAR LA Inspiration Gala 2014Veel celebs zijn niet vies van een beetje naakt. Soms verschijnen ze in hun eva kostuum op de cover van een magazine of verschijnen ze in een gewaagde rode loper outfit op een evenement. Een naakte jurk is echt cliché gezegd weer een beetje een ding geworden.

Celebs zoals Rihanna en Miley Cyrus vinden het heerlijk om lekker naakt rond te paraderen. De ene keer pakt dit natuurlijk beter uit dan de andere keer want een bijna naakte jurk doet natuurlijk niet bij elke celebs evenveel goeds. Wij hebben voor jou een paar dames op een rijtje gezet dus zie het voor jezelf.

1. Rihanna
Rihanna is al een gevorderde op dit gebied want keer op keer weet ze ons weer te verbazen. Het moment dat ze in een doorzichtige glitterjurk op de rode loper van CFDA Fashion Awards liep is ons toen ook niet ontgaan en staat nog steeds in onze geheugen geschreven omdat het bijna schockerend was. Tijdens het AmFAR Inspiration Gala wist ze weer met een onthullend outfitje te verschijnen want ze droeg een witte glamour jurk met glinsterende plakkers op haar boobies.

2. Miley Cyrus
Miley leeft volgens het motto less is more. Althans zo lijkt het wel want voor haar is geen look te gek. Tijdens het AmFAR Inspiration Gala liep ze naast Rihanna op de rode loper in een bondage-achtig kledingstuk. We Weten niet zo heel goed wat we er van moeten vinden, maar Miley vond het in ieder geval prima om er zo bij te lopen.

3. Uma Thurman
Actrice Uma Thurman liet ook bijna niets tot de verbeelding over in een doorzichtige Valentino glitterjurk tijdens Fashion Rocks 2001.

4. Iggy Azalea
Iggy Azalea is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten en krijgt er steeds meer fans bij. De rapstress staat ook bekend om haar guitige pakjes op het podium en weet ook altijd op de rode loper uit te pakken. Tijdens de EMA’s bewees ze ook weer eens dat ze ook niet vies is van een beetje naakt want haar jurk was voorzien van twee grote spits die tot haar heupen reikten.

5. Amber Rose
Amber Rose, de ex van zowel Kanye West en Wiz Khalifa windt er ook geen doekjes om. Tijdens de MTV Video Music Awards liet ze niet veel aan de verbeelding over. Wat meer stof zou Amber niet echt misstaan. Misschien tijd om een styliste in te gaan huren.

6. Kate Upton
Actrice en plus size model Kate Upton is ook niet vies van een beetje bloot. Op een gala was de blondine gehuld in een doorzichtige jurk met een Franse touch.

 • amfAR LA Inspiration Gala 2014
  Rihanna in Tom Ford tijdens het amfAR Inspiration Gala
 • amfAR LA Inspiration Gala 2014
 • FWRO
 • MTV EMA's 2013 - Red Carpet Arrivals
 • MTV Video Music Awards - Arrivals
  Amber Rose
 • The 2014 Charles James: Beyond Fashion Costume Institute Gala - Arrivals

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties