0

6X CELEBS WITH Een slechte fake tanNiet iedereen is geboren met een zomers tintje en om toch die glow te krijgen gaan we enthousiast aan de slag met bronzers, spray tan en af en toe een zonnebankje. Helaas kan dat het resultaat ook heel verkeerd kan uitpakken.

Deze celebs hebben vast nog nooit gehoord van less is more. Een bruin kleurtje is leuk maar een oranje gezicht is natuurlijk niet het resultaat dat je wilt bereiken. Toch heeft onze eigen Barbie het voor elkaar gekregen om als een wortel door het leven je gaan.

De queen tan heeft een zonnebankje – of vier – teveel gehad en haar blonde extensions maken haar kleurtje niet bepaald natuurlijker. Ook Lindsay Lohan heeft haar huid- en haarkleur niet helemaal op elkaar afgestemd. En dat niet alleen… haar zelfbruiner lijkt er halverwege haar wang ineens geen zin meer in te hebben.

Maar zelfs celebs die van zichzelf geen wit gezichtje hebben, slaan soms een beetje door met zelfbruiners. Kourtney Kardashian en Snooki vonden hun natuurlijke kleurtje blijkbaar niet donker genoeg en besloten om hun tintje een upgrade te geven. Alleen hadden ze dat beter niet kunnen doen…

Samantha 'Barbie' de Jong

Samantha ‘Barbie’ de Jong

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Paris Hilton

Paris Hilton

Snooki

Snooki

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties