0

NY: SURF LODGE Presents LOLAWOLF and Launch of HOOT.COMNa alle piercing hypes die we hebben gehad, van wenkbrauw, lip en neus vinden we de septum piercing toch wel één van de meest fashionable statement piercings van dit jaar. Toen je vroeger voor het eerst je oren liet piercen was dat misschien wel het rebelste wat je ooit destijds had gedaan.

Nu gaan er genoeg celebs een stapje verder dan dat jij ging, om een flinke statement te maken of gewoon omdat ze het fashion gezien een mooie accessoire vonden. Lady Gaga is bijvoorbeeld helemaal verliefd op haar septum en heeft een hele verzameling aan ringen thuis liggen.

De ringen komen oorspronkelijk uit Zuid Azië waar Bengaalse vrouwen septum piercings droegen om te laten zien dat ze getrouwd waren. In de jaren 90′ werd het een echte accessoire waar celebs in dit lijstje ook helemaal fan van zijn. Tegenwoordig worden de septum ringen steeds vrouwelijker en mooier.

1. Rihanna
Badgal Riri staat bekend om haar eigen uitgesproken fashion sense dus vond ze het niet meer dan logisch om ook een septum te piercen. Of het dingetje echt is, dat is een ander verhaal want Riri is er al een paar maandjes niet meer mee gespot. Tegenwoordig zijn er ook genoeg fake septums op de markt dus iedereen kan wel het experimentje wagen.

2. FKA Twigs
Het vriendinnetje van R-Patz staat bekend om haar signature look en dus ook om haar septum ring. De zangeres draagt de mooiste varianten met aztec invloeden waardoor ze een heerlijke bohémien look krijgt.

3. Lady Gaga
Lady Gaga heeft wel duizenden selfies met septum ringen op haar Instagram staan. De zangeres wordt keer op keer gespot met de gekste en mooiste septums. Het ziet er naar uit dat de zangeres nog lang geen afstand wilt doen van de piercing.

4. Zoë Kravitz
De dochter van Lenny Kravtiz en Lisa Bonet heeft een goede eigen fashion stijl te pakken, maar wat wil je dan ook met zulke knappe ouders. De actrice/zangeres draagt al een tijdje haar septum en omdat ze een échte bohémien meisje is staat het haar ook prachtig.

5. Jessica Biel
Je had het misschien nooit gedacht, maar ook actrice Jessica Biel droeg een septum ring tijdens een gala. Helaas was het eenmalig en hebben we haar daarna nooit meer met een piercing in haar neus gespot.

6. Kelis
Kelis was een van de eerste die een septum ring rockte. De zangeres werd op elke rode loper wel gespot met een ringetje in haar neus en ze droeg dan daarbij ook de juiste accessoires.

Bekijk de dames hieronder. Zin om ook eens gek te doen? Klik dan op de foto’s van de septum’s om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties