0

Beyonce & Jay-Z, seen in LondonWe denken dat eigenlijk elke fashionista er ooit wel in geloofde of er natuurlijk nog steeds in gelooft: bangs, fringes of een pony, hoe je het wilt noemen maakt niet uit. De hele wereld was in rep en roer toen Beyoncé zichzelf een ultra korte pony had laten aanmeten.

Zo zijn er nog talloze celebs die zich aan een fashionable pony gewaagd hebben en een schaar hebben laten zetten in de voorste lokken van het haar. Voor sommige celebs is het natuurlijk niet een heel big deal omdat ze er zo weer wat haar bij kunnen laten fixen, denk aan pruiken en hair extentions.

Bekijk hieronder de dames die een fashionable pony rocken.

1. Beyoncé
Beyoncé werd twee weken geleden nog gespot met een wel heel eigenaardig kapsel. Ze had namelijk zin in wat anders en liet een pony ‘knippen’. Nog geen twee weken later werd ze weer gespot met een ander kapsel. Waarschijnlijk was Beyoncé alle negatieve reacties die ze kreeg op haar nieuwe hairdo zat en besloot ze maar gewoon voor een normaal kapsel te gaan.

2. Emma Stone
Actrice Emma Stone heeft al een tijdje een pony. Het staat haar zo goed dat we spontaan naar de kapper willen stappen om er ook een te laten knippen.

3. Alexa Chung
Model en it-girl Alexa wordt eigenlijk altijd wel op de foto gezet met haar signature hairdo. We kunnen stellen dat door Alexa Chung heel veel mede celebs geïnspireerd raakten door haar kapsel. De ‘Alexa Chung fringe’ wordt altijd door een vaste kapper geknipt, dus wil je ook dezelfde look dan kun je terecht bij kapper George Northwood.

4. Zooey Deschanel
Actrice Zooey Deschanel kennen we eigenlijk niet anders dan met een pony. In een interview met tijdschrift Glamour gaf ze toe zichzelf niet eens leuk te vinden zonder een pony. Alleen voor een filmrol zou ze haar signature look willen opgeven.

5. Emma Roberts
Emma Roberts is niet bang voor een kapsel make-over maar over haar pony was ze in het begin niet heel erg zeker. Voor een rol in de film Empire State werd haar gevraagd om een pony te nemen dus dat deed ze dan ook braaf. Aan de US Weekly liet ze het volgende erover weten: “I don’t know what to do with them. I’m still like, ‘Ugh, they’re in my eyes!’ I don’t know what to do!” De actrice vindt het kapsel verder niet heel erg lelijk want werd er laatst nog mee op de rode loper gespot.

6. Suki Waterhouse
Zolang als Suki Waterhouse zich al in de modellenwereld bevindt heeft ze een pony. Ze ging al eerder van blond naar brunette en we moeten zeggen dat het haar erg goed staat.

 • Beyonce & Jay-Z, seen in London
  Beyoncé
 • Magic in the Moonlight Premiere in New York
  Actrice Emma Stone
 • London Arrivals SS15 - Christopher Kane
  Model en it-girl Alexa Chung
 • FOX Fall Eco-Casino Party 2014
  Actrice Zooey Deschanel
 • "American Horror Story: Freak Show" Los Angeles Premiere - Arrivals
  Actrice Emma Roberts
 • Love Rosie Premiere - London
  Model Suki Waterhouse

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties