0

The 2014 American Music Awards - Press RoomAls celebrity staan alle ogen 24/7 op je gericht en kan het zo voorkomen dat je voor de gekste dingen voor de rechter wordt gesleept. Vooral in Amerika komen de meeste bizarre aanklachten voor: de celebs hebben met de meest gekke dingen te maken.

Het zal je vast niet verbazen als we zeggen dat Kim Kardashian het meeste is aangeklaagd. De meeste lawsuits zijn zelfs ingevuld zonder enige hulp van een advocaat en zijn eigenlijk niet veel soeps. Misschien is het om iemand aan te wijzen als zondeblok of misschien om de aandacht. Het is de normaalste zaak van de wereld dat celebs te maken hebben met de meest gekke aanklachten.

1. Taylor Swift
Zangeres Taylor werd aangeklaagd vanwege een nummer. Het kledingmerk lucky 13 zag het namelijk echt niet zitten dat Taylor Swift ook lucky 13 op haar eigen merchandise liet afdrukken. Taylor bedoelde het natuurlijk goed, want 13 staat voor haar geluksgetal. “Basically, whenever a 13 comes up in my life, it’s a good thing”, aldus Taylor. Alleen voor deze keer bracht het haar geen geluk. 

2. Britney Spears
Britney werd aangeklaagd door een achtergrond danseres. De danseres in kwestie werd zo moe van de dansbewegingen van Spears dat ze de zangeres voor de rechter sleepte. Britney zou zo verward en slordig dansen dat ze de danseres haar neus per ongeluk zou hebben gebroken.

3. Nicki Minaj
Rapstress Nicki Minaj werd aangeklaagd door haar voormalige pruiken stylist. De stylist beweerde dat Nicki Minaj zijn pruik ontwerpen had gestolen en dat ze deze pruiken zelf ging verkopen.

4. Kim Kardashian
Gino Romano uit Brooklyn heeft Kim Kardashian in 2012 aangeklaagd, omdat ze volgens hem een Armeniaans terroristen trainingskamp zou runnen. Daarnaast claimde Gino ook dat hij een sex tape van Kim en footballspeler Tim Tebow zou hebben. Dit is natuurlijk niet echt de juiste manier om aandacht van een Kardashian te krijgen.

5. Beyoncé
Tina Seals uit Brooklyn klaagde Kim, Beyoncé en Mariah Carey aan. Ze impliceerde dat ze de échte draagmoeder was van baby Blue Ivy, North én de tweeling van Mariah. Ze gelooft dat haar DNA gestolen is en de sterren ermee vandoor zijn gegaan. Tina is moeder van drie volwassen kinderen en gelooft er heilig in dat er recent een baby uit haar lichaam is gestolen.

6. Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow werd aangeklaagd door Chris Martin. Niet dé Chris Martin als in haar ex-man, maar één met dezelfde naam. Hij klaagde Gwyneth aan omdat hij zich bedreigd voelde, omdat hij keer op keer gebeld werd door de invloedrijke makelaar Donald Sterling. Sterling bleef Martin maar bellen en bedreigen. “My phone rings, and at the same time a rock throws through my window and tires screeched away. I pick up the phone and it’s Donald Sterling.”, aldus de verkeerde Martin. Uiteindelijk eiste hij tien miljoen van Gwyneth, omdat hij zich niet meer veilig voelde in zijn eigen huis. Hij kreeg helemaal geen vergoeding, want hij was dus niet helemaal in orde.

 • The 2014 American Music Awards - Press Room
  Taylor Swift
 • Britney Spears receives the key to the city of Las Vegas
  Britney Spears
 • The 2014 American Music Awards - Arrivals
  Nicki Minaj
 • Kim Kardashian parties and dances all night at the VIP room in Abu Dhabi with friends.
  Kim Kardashian
 • Sir Philip and Lady Green Host a Topshop Topman Dinner
  Beyoncé
 • amfAR LA Inspiration Gala 2014
  Gwyneth Paltrow

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties