0

The 2014 Council of Fashion Designers of America Awards.Sommige celebs hebben het gewoon allemaal; de looks, de lengte en het perfecte gewicht. Daar is menig vrouw natuurlijk een beetje jaloers op en daarnaast is dat allemaal puur natuur.

Wij hebben voor jou de celebs op een rijtje gezet die gezegend zijn met mooie lange benen. Er zitten zelfs een paar celebs tussen die vroeger gepest werden vanwege hun uiterlijk of zich helemaal niet fijn voelden in hun eigen lichaam.

 1. Khloe Kardashian
Khloe Kardashian staat natuurlijk bekend als de langste van de drie beroemde zussen. Khloe (1.77 cm) moet vast haar lengte van haar vader hebben, maar wie dat is dat is nog altijd onduidelijk. Laatst gingen er nog geruchten dat de vader van de realityster niemand minder dan Lionel Richie zou zijn.

2. Blake Lively
Blake hoort ook in dit rijtje thuis met haar 1 meter 78 en is daarmee gezegend met lange benen. Zij had altijd een aantal eisen voor haar vriend, maar de belangrijkste was toch wel dat hij langer moest zijn dan haar vanwege haar liefde voor killer heels. Dat is Blake nog gelukt ook want ze is nu gelukkig getrouwd met acteur Ryan Reynolds (1.88) en ze verwachtten hun eerste kindje.

3. Nicole Kidman
Wat moet Nicole Kidman eigenlijk opgelucht zijn toen ze de scheidingspapieren ondertekende van het huwelijk tussen haar en Tom Cruise. De ex-vrouw van Tom Cruise vertelde namelijk in de David Letterman show dat ze het heerlijk vond weer op hoge hakken te mogen lopen. De actrice is 1 meter 80 en om eerlijk te zijn leek ze net op een reuzin als ze naast Tom (1.70 m) liep.

4. Uma Thurman
Uma Thurman is ook gezegend met modellen benen. Daar begon het eigenlijk ook allemaal mee want op haar 15de stond ze in de Glamour en in 1985 en 1986 op de cover van de Britse Vogue. In 1988 besloot ze van een modellencarriere over te stappen naar het filmdoek. Vroeger had Uma het niet makkelijk met haar lengte en ze was daarom erg introvert. Helaas werd ze ook gepest op school vanwege haar lengte en grote voeten.

5. Jordin Sparks
Zangeres Jordin Sparks heeft de lengte van haar vader gekregen die vroeger speelde voor voetbalteam de New York Giants. Ze is met haar 1 meter 78 de langste persoon in de familie. Na haar deelname met American Idol werd ze meer bewust van haar lengte en gewicht. De dokter vertelde haar dat als ze niets zou doen aan haar gewicht haar longen problemen zouden krijgen. Dit was voor haar een wake-up call omdat beter voor zichzelf te gaan zorgen. Nu is ze dagelijks te vinden in de gym en eet ze gezonder.

6. Brooke Shields
Actrice Brooke Shields (49) ziet er nog altijd prachtig uit, maar vroeger dacht ze daar wel anders over. De actrice is 1 meter 80 en was vroeger totaal niet tevreden hoe ze eruit zag. Tegen het Amerikaanse tijdschrift Health vertelde ze dat haar grootste spijt is dat ze vroeger niet wist hoe ze van zichzelf moest houden.

Bekijk de beelden van de lange Hollywood benen hieronder.

 • Khloe Kardashian sighting in Los Angeles
  Khloe Kardashian is 1.77 cm
 • The 2014 Council of Fashion Designers of America Awards.
  Blake Lively is 1.78
 • South Korea: Nicole Kidman Promotes Omega
  Nicole Kidman is 1.80 meter
 • Zac Posen Mercedes-Benz Fashion Week SS15 - Outside Arrivals
  Uma Thurman is 1.81
 • The 2014 MTV Video Music Awards
  Jordin Sparks is 1.78 meter
 • NY: Premiere of 'Days and Nights'
  Brooke Shields is 1.80

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties