0

Kim Kardashian and her fiance Kris Humphries

Lange huwelijken in Hollywood zijn erg zeldzaam en de woorden ‘tot de dood ons scheidt’ worden ook niet altijd al te serieus genomen. Daarnaast ontstaat er een hoop narigheid vanwege scheidingen en het nodige papierwerk, maar dat neemt niet weg dat er een aantal zo drunk in love waren dat ze perse het ja-woord aan elkaar wilden geven.

Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de korste huwelijken in Hollywood waar je waarschijnlijk diep van binnen van moet huilen of juist van moet lachen. Niets is te gek in de wondere wereld van fame. De één trouwde gewoonweg te snel en ging uit elkaar vanwege meningsverschillen en het andere stel was zo dronken dat ze per ongeluk trouwden in Las Vegas. Bekijk hieronder wie bij dit lijstje horen.

1. Kim Kardashian en Kris Humphries
Je zou bijna denken dat als je 10 miljoen besteedt aan een huwelijk dat je dan wel langer getrouwd zou blijven dan tien weken, maar dit stel hield het niet langer uit dan dat. Op 20 augustus 2011 trouwde de twee lovebirds en na heel veel gedoe scheidde het stel officieel op 3 juni 2013. De twee gingen niet zo netjes uit elkaar en daarnaast verkocht Kris zelfs de verlovingsring van Kim voor $620.000. Kris voelde zich erg verraden door de reality show van Kim want hij had het gevoel dat het huwelijk nep was alleen om meer kijkcijfers te krijgen.

2. Renee Zellweger en countryzanger Kenny Chesney
Dit stel hield het wel langer vol dan tien weken want zij waren maar liefst voor vier maanden met elkaar getrouwd. De twee genoten samen van een kleine ceremonie op de Caribische eilanden in 2005. Voor het huwelijk hadden de twee al grote meningsverschillen, maar besloten toch maar in het huwelijksbootje te stappen. Niet een hele goede zet natuurlijk want Renee en Kenny wisten al wel dat ze natuurlijk nooit van plan waren om samen oud te worden.

3. Jennifer Lopez en Cris Judd
De zangeres trouwde in september 2001 met choreograaf Cris Judd, maar in januari 2002 waren de twee er alweer klaar mee. Judd kreeg uiteindelijk $10 miljoen zwijggeld door de scheiding. Jennifer Lopez had geen tijd om te treuren want kort na de scheiding was ze alweer verloofd met niemand minder dan acteur Ben Affleck en we weten allemaal hoe dat verder afliep.

4. Carmen Electra en Dennis Rodman
De actrice en basketbalspeler maakten het ook heel erg bont want het stel was voor 9 dagen getrouwd. Dennis zijn vorige huwelijk duurde ook maar liefst 82 dagen dus een nieuw record had hij wel gebroken. In een statement van zijn advocaat werd er gezegd dat Dennis zwaar onder invloed van drank was en zich niet echt kon herinneren wat er die dag nou eigenlijk precies gebeurd was.

5. Drew Berrymoore en Tom Green
Dit huwelijk leek wel gedoemd om te falen. Nadat het stel trouwde in 2001 werd er bij de komediant teelbalkanker diagnosticeert en Drew’s huis afgebrand. “I recommend that people don’t get in high-profile marriages” had Tom gezegd en vijf maanden later ging het stel scheiden.

6. Britney Spears en Jason Alexander
Britney Spears en Jason Alexander stapten in het huwelijksbootje toen ze 18 jaar oud waren. Daarnaast waren ze zo drunk in love in Las Vegas dat het gewoon wel moest gebeuren. Jason was helemaal hotel de botel van Britney en het waren voor hem dus ook 55 magische uren dat ze getrouwd waren, vandaar dat ze eigenlijk nooit echt samen gefotografeerd zijn door de paparazzi.

 • Kim Kardashian and her fiance Kris Humphries
  Kim Kardashian & Kris Humphries
 • Grammy Awards
  Jennifer Lopez & Cris Judd
 • CANADA: CHICAGO BULL'S DENNIS RODMAN &  EX BAYWATCH BABE CARMEN ELECTRA AT PLANT
  Carmen Electra & Dennis Rodman
 • DREW BARRYMORE
  Drew Barrymore & Tom Green
 • VIRGIN ISLANDS: Renee Zellweger and Kenny Chesney Wedding
  Renée Zellweger & Kenny Chesney
 • THE ART OF ELUSIUM PRESENTS RUSSEL YOUNG
  Jason Alexander
 • BRITNEY SPEARS
  Britney Spears

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties