0

Mart Visser behoort natuurlijk tot de gevestigde orde in modeland. Een echt inspirerende ondernemer, want hij blijft me verrassen met zijn collecties en samenwerkingen. Daarom was ik benieuwd waar hij op dit moment allemaal mee bezig is. Dit zijn mijn 60 seconden met Mart Visser!

Waar ben je op werk gebied nu allemaal mee bezig?
Op dit moment ben ik druk met de onlangs gelanceerde schoenencollectie die exclusief verkrijgbaar is via Martvisser.nl, het is onze eerste collectie die wij zelf via onze eigen webshop aanbieden dus wij hebben er een nieuw bedrijfje bij! Bij elk verkocht paar doe ik een handgeschreven briefje en ook de distributie wordt door mijn eigen team verzorgd. Tevens heb ik op 19 september mijn haute couture collectie Winter 2015 gepresenteerd in het Conservatorium Hotel te Amsterdam, een geheel nieuwe locatie; na een aantal keer kleiner in mijn eigen salon te hebben gepresenteerd vond ik het weer tijd voor iets groots! Dit was een fantastisch succes. Uiteraard blijf ik volop met V&D collectie bezig die zo een 11 capsule collecties per jaar omvat. Daarnaast heb ik nog mijn Artwork, wij zijn bezig met de voorbereidingen van de expositie op art Basel Miami in december. Kortom; lekker druk!

Heb je leuke nieuwe plannen voor de toekomst die je met ons kan delen?
Zoals in het bovenste staande beschreven; onze introductie van de schoenencollectie is een groot succes. Wij hebben een aantal styles al moeten nabestellen ivm uitverkocht en ook voor de zomer zijn wij volop bezig een nieuwe collectie te lanceren.

Wat heb je vanmorgen gegeten als ontbijt?
Gezond; yoghurt met granola en daarna twee bruine boterhammen met kaas uit de oven, ik moet aankomen!

Wat weet niemand van jou?
Voor jou een vraag voor mij een weet ;-) Maar ben een vrij open boek hoor.

Heb je nog iets leuks dat je aan mij kwijt wil en onze lezeressen moeten weten?
Als ik kijk naar Claes, Jan en mijzelf, ben trots op de couturiers die Nederland voortbrengt. Ik vind het bijzonder dat de haute couture nog steeds hoogtij viert in een klein landje als Nederland.

www.martvisser.nl

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties