0

Gistermiddag lanceerde Sylvie Meis haar nieuwe lingerie collectie voor Hunkemöller in Berlijn en daar was ik bij. Aanstaande zondag komt om 10.00 uur de vlog online, vanmiddag plaatsen we alle foto's van de nieuwe collectie op I Love Fashion News, maar hierbij alvast een kleine update door middel van de 60 seconden met... rubriek (lees hier die van ontwerper Mart Visser). Het was alweer een paar maanden geleden dat ik Sylvie voor het laatst sprak dus ik was super benieuwd hoe het met haar gaat. Lees snel verder voor mijn 60 seconden met Sylvie!

Waar ben je op werk gebied nu allemaal mee bezig?
Met heel erg veel! Ik ben nu druk bezig met de swimwear collectie voor volgend jaar, die fotograferen we na Kerst en oud & nieuw. I know na de feestdagen, maar eigenlijk maakt dat bij mij niet uit want ik moet het hele jaar in shape zijn. En vandaag lanceer ik dus met trots mijn nieuwe lingerie collectie die vanaf 2 november in de winkels ligt.

"Én daarnaast ga ik volgend jaar maart samen met Hunkemöller een parfum lanceren. Zó gaaf!"

Heb je leuke nieuwe plannen voor de toekomst die je met ons kan delen?
Jazeker! Ik mag onthullen dat ik nóg een nieuwe collectie voor Hunkemöller mag ontwerpen. Want naast de lingerie en swimwear collectie heb ik ook een sportlijn ontworpen die in januari uit komt. Dus voor iedereen die in januari goeie voornemens heeft kan in mijn sport collectie gaan sporten. ;-) Én daarnaast ga ik volgend jaar maart samen met Hunkemöller een parfum lanceren. Zó gaaf!

Wat heb je vandaag aan?
Mijn jurkje en de riem zijn van Balmain en de schoenen zijn van Giuseppe Zanotti.

Sylvie meis in berlijn

Wat weet niemand van jou?
Dat ik vaak tijd maak voor 'me time', ook al ben ik heel erg druk. Als ik een avond vrij ben zet ik lekker jazz muziek aan (bijvoorbeeld Diana Krall), doe ik een kaarsje aan en ga ik lekker in bad. Daarna smeer ik me dan lekker in met body creme. Dit heb ik nodig om mezelf op te laden. Heerlijk vind ik zo'n avond.

"Dan zet ik lekker jazz muziek aan (bijvoorbeeld Diana Krall), doe ik een kaarsje aan en ga ik lekker in bad"
Heb je nog iets leuks dat je aan mij kwijt wil en onze lezeressen moeten weten?
Ik ben heel erg blij en gelukkig op dit moment. Dit jaar voelt als een nieuw begin, omdat er heel veel nieuwe projecten op mijn pad zijn gekomen zoals met Hunkemöller en een nieuw programma bij RTL in Duitsland. Het gaat dus heel erg goed met mij.

www.hunkemoller.nl

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties