0

Soms, of eigenlijk best vaak, als ik er ècht even leuk uit wil zien, gedraagt mijn kledingkast zich als een slecht gevulde ijskast die smeekt om lekkere dagverse nog niet aangetaste boodschapjes. Bah, geen zin in die half-beschimmelde of al aangevroten prakjes. Op zo’n moment bestel je een pizza. Maar die kun je niet aantrekken. Help! Wat flans je dan in godsnaam outfit-technisch in elkaar... Je weet dat in zo’n bui sowieso niets leuks gaat staan, laat staan leuk bij elkaar...

"Voor die panic attacks heb ik DÉ stijloplossing. Ik ben er zelf langzaam ingegroeid en kan nu volmondig zeggen: "Ik teken voor de romper!" The onesie for adults"

Voor die panic attacks heb ik DÉ stijloplossing. Ik ben er zelf langzaam ingegroeid en kan nu volmondig zeggen: "Ik teken voor de romper!" The onesie for adults. Van top tot teen solid gestyled in één pak. Het werkt altijd, je slaat nooit de plank mis, ziet er stijlvol uit en je maakt een (vrij veilige) fashion statement. En ik durf bijna te zeggen dat het ook respect afdwingt. Okay, dat gaat misschien wat ver. Maar probeer dit nou ook eens. Naar werk, etentje, feestje, dagje in town. Ga voor een jumpsuit, playsuit, laat dat topje direct in je rokje overgaan qua kleur en materiaal of kies voor een combi van broek en jasje in zelfde print. Hier de onesie stijltips op een rijtje. Of meteen shoppen?

1. De Jumpsuit
Dit is de meest straight forward solution. De jumpsuit. Ook echt zo bedoeld. Al tijden hip, maar nu echt heavily trending. Voor nu gaat dit heel goed met een groot vest of lange jas, of met een shawl en sneakers. En als de lente iets meer doorzet, is this all you need. Dit zit natuurlijk helemaal lekker, maar door het prachtige verfijnde tencel materiaal oogt het heel stijlvol. Met hakjes ook goed voor feestje! (Enige nadeel dat je zo HE LE MAAL naakt op de wc zit. Dus deur op slot!)

2. Sporty Playsuit
Serieus, hoe kunnen twee op zichzelf mega simpele items in combi met elkaar zo’n 1 + 1 = 5 effect hebben.? Heerlijk kittig zo’n combietje. Comfortabel met allstars. Of take it to another level met mooie mannenschoenflatjes en chique tasje. Lekker jong en toch niet too much.

3. Romantic Uniform
Om op te vreten deze pakjes. Sterretjes en Stippenstreepjes. Un petit peu speels & romantic zoals de Parisiennes. Maar niet tuttig want door de combi vind ik het stoerder dan wanneer het een jurkje zou zijn. Team up with sneakers to tone it down. Of gewoon durven met dat sexy enkellaarsje en voila!

4. Party Pakje
Ga je een avond uit en voel je je te stoer en edgy voor een rokje? Laat staan een jurkje. Kies dan voor deze coole looks met een theelepel rock. Wij zijn fan van de print: dat zijn strippende dansbeentjes! Sexy stuff! Pretty Party Proof lijkt mij...

5. Statement Suit
Powerchicks met een missie, don't mind a few eyes on you? Zit je verlegen om aandacht, een baan, een man, een praatje? Hop, hijs jezelf in het meest fashionable pak en je regelt het. Wat het ook is dat je wilt. Dat lijkt me vrij duidelijk. Wij zijn al jaren fan van de Amator pakken. Het is een mini investering, maar deze gaan forever mee. #statement

6. THE NEXT LEVEL JUMPSUIT...
Zal je zien... dat net wanneer jij eindelijk ook klaar bent voor HET PAK, de boel weer is uitverkocht... Niet getreurd. Voor AW16 hebben Roos en ik weer een aantal hit jumpsuits ingekocht. Tipje van de sluier... Check out deze witte jumpsuit van Ba&sh! Lieftallig getoond door het pasmodel in Antwerpen bij de Fashionclub70, tijdens een van onze inkoopsessies! Speaking of sluiers... volgens mij is dit toch de coolste trouwjurk ever?? Komt binnen in de zomer. Ook in het zwart. Wie wil zich vast inschrijven??

JumpforSuits! Shop hier de combi’s en pakjes.

Tekst en beeld: Valerie van der Meer

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties