0

American Eagle Outfitters Times Square Flagship Store Grand OpeningEr is niks mis met een beetje concealer om je donkere kringen te verbergen, een mascaraatje om je wimpers voller te maken en een lipstick om je lippen wat kleur te geven. Als je het maar met mate doet.

Doe je dat niet, dan kan dat flink verkeerd uitpakken en deze celebs zijn het levende bewijs. Het motto less is more is bij hun niet helemaal aangekomen en dat levert gênante beautyblunders op.

Zo legt Kim Kardashians haar nepwimpers er wel heel dik bovenop. Letterlijk. Christina Aguilera heeft een laagje of vier teveel foundation opgedaan en zelfs haar blonde haren pakken een beetje mee.

Wat Leighton Meester heeft gedaan is ons helemaal een raadsel. Ze verbrak de gouden regel op make-up gebied en maakte zowel haar ogen als haar lippen zwaar op en het resultaat is een clowns look waar Bassie nog jaloers op zou zijn. Net als Rachel Zoe trouwens. En zelfs stijlicoon Victoria Beckham gaat af en toe te ver met haar (oog)make-upje.

Bekijk de foto’s hieronder!

Actrice Leighton Meester

Actrice Leighton Meester

Zangeres Christina Aguilera

Zangeres Christina Aguilera

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Rachel Zoe

Rachel Zoe

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Actrice Rooney Mara

Actrice Rooney Mara

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties