0

Hollywood Reporter's Women In Entertainment BreakfastDe feestdagen zijn hét moment om helemaal uit te pakken en dan hebben we het niet alleen over cadeautjes. Ook je look kan wel iets extra’s gebruiken, zoals een glitterjurkje, hoge hakken en natuurlijk mooie make-up.

Een outfit uitkiezen is al lastig, ook de maquillage vergt wat voorbereiding. Een beetje inspiratie kan dan ook geen kwaad en als er iemand verstand heeft van flawless make-up dan zijn het de celebs wel. Oké, ze hebben dan ook de beste visagisten, maar de kunst een beetje afkijken kan altijd.

Experimenteer bijvoorbeeld eens met donkere lipstick à la Katy Perry en Kim Kardashian of ga voor de chique winged eyeliner van Lauren Conrad. Ben jij iets minder experimenteel aangelegd? Ook een klassieke smokey eye zoals Victoria Beckham en Mila Kunis is geschikt voor de Kerst. Let wel op, ook nu geldt; leg de nadruk op je ogen óf op je lippen. Combineer dus niet een felrode lipstick met een donkere oogschaduw, je wilt tenslotte niet als een mislukte clown aan het kerstdiner zitten.

Bekijk de make-up looks van de celebs hieronder!

Lauren Conrad

Lauren Conrad

Mila Kunis

Mila Kunis

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Katy Perry

Katy Perry

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties