0

rechtszaak outfitjes 150Als wereldberoemde celeb sta je vaak in de spotlights en zijn alle camera’s op je gericht. Celebs zorgen er natuurlijk te allen tijde voor dat ze goed voor de dag komen. Zelfs als zij voor een zaak naar de rechter worden gesleept weten ze de show te stelen.

Wij hebben daarom voor jou 6 fashionable courtroom outfitjes voor je op een rijtje gezet. Waarschijnlijk verbaast het je niets dat Paris Hilton en Lindsay Lohan ook in het lijstje staan. Zij waren door de jaren heen vaste klant bij het gerechtshof maar wisten wel elke keer in mooie looks voor de rechter te verschijnen.

1. Naomi Campbell Het schijnt dat model Naomi Campbell een wel heel kort lontje heeft. In 2007 werd ze namelijk voor de rechter gesleept omdat ze een telefoon naar haar schoonmaakster zou hebben gegooid. “I had an apartment at 500 Park Avenue. Ana Scolavino was an employee of mine. During the morning of March 30, 2006 I threw a cell phone in the apartment. The cell phone hit Ana. That was an accident because I did not intend to hit her. I am advised that Ana was hurt, and I am sorry about that”, aldus Naomi. Het topmodel kreeg hiervoor een taakstraf van 5 dagen. Op de laatste dag van haar taakstraf kwam ze opdagen in een Dolce & Gabbana gala jurk. Dit was voor haar een statement dat ze zich niet liet kennen (wow).

2. Paris Hilton In 2006 werd Paris Hilton voor de rechter gesleept omdat ze nooit aanwezig was bij promoties van de film Pledge. Paris Hilton (niet geheel onbekend voor de rechter) droeg een abstract monochrome zwart-wit jurkje met een zwarte band in haar haren.

3. Nicole Richie Nicole moest er in 2007 ook aan geloven. De realityster en Joel Madden (haar man) waren netjes vol top tot teen in het zwart gekleed toen ze gespot werden voor de rechtszaak. Nicole werd ervan verdacht onder invloed van drugs en alcohol te hebben gereden. Uiteindelijk pleitte Nicole zich niet schuldig voor de misdrijf.

4. Kirsten Dunst Kirsten Dunst verbleef in 2007 in de soHo Grand in New York. Tijdens één avond is er flink de buit gemaakt bij haar hotelkamer. De dief ging ervandoor met een Marc Jacobs tas, telefoon, digitale camera en Balenciaga tas. Kirsten won de zaak want de dieven gingen de gevangenis in en liep vervolgens met een brede glimlach in vol ornaat de rechtzaak uit. Ze was van top tot teen gehuld in het zwart en zag er erg classy uit.

5. Lindsay Lohan Actrice Lindsay Lohan is een vaste klant bij de rechter want ze heeft meer dan 20 keer voor de rechter moeten verschijnen voor rijden onder invloed. We zullen verder niet beginnen aan een rechtszaak timeline want dan zijn we nog lang niet klaar. Ze verschijnt daarentegen wel vaak in stijl voor de rechter. In 2007 moest ze zichzelf verdedigen omdat ze een drugstest niet had gehaald. Dit deed ze wel in stijl want ze droeg een witte midi skirt, lange zwart jasje en een paar killerheels.

6. Linda Evangelista Linda Evangelista’s zaak was niet zo heel bad ass want ze eiste namelijk van haar ex maar meer geld om haar kind op te voeden. De man in kwestie Francious-Henri Pinault is toch een Franse multimiljonair, dus geld heeft hij genoeg moet het topmodel gedacht hebben. Ze krijgt nu $46.000 per maand van haar ex-man.

Bekijk de fashionable rechtzaak outfitjes hieronder!

 • Naomi Campbell Not Facing Charges After Limo Driver Assault
  Naomi Campbell
 • Paris Arrives at Miami Court
  Paris Hilton
 • Nicole Richie goes to court with Jole Madden by her side 1/1
  Nicole Richie
 • kirsten dunst court 240909
  Kirsten Dunst
 • Lindsay Lohan arrving at court
  Lindsay Lohan
 • Linda Evangelista At Family Court In New York
  Linda Evangelista

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties