0

Nori 150Als je celebrities als ouders hebt, ben je natuurlijk al een beetje anders dan mensen die dit niet hebben. En de beroemde ouders willen er nog eens extra voor zorgen dat de hele wereld weet hoe speciaal hun oogappeltje is en dit doen zij door middel van het kindje zijn óf haar naam.

De celebs zijn onwijs creatief als het aankomt op het verzinnen van babynamen, want een standaard naam voor hun sterrenkind? No way! Het draait in celebland allemaal om de naam, want het kind moet opvallen net als dat de ouders doen. Dus wordt er niet tijdens de zwangerschap in namenboeken gekeken, maar laten de beroemdheden zich inspireren door bijvoorbeeld voorwerpen of landen en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan North en Apple.

Ben je benieuwd naar de meest aparte babynamen? Bekijk de foto’s hieronder van de sterrenkids.

 • Apple
  Over Gwyneth Paltrow's lievelings vrucht hoef je niet lang na te denken als je haar dochtertje haar naam hoort. De actrice koos voor de naam Apple, of heeft ze wellicht een grote passie voor de producten van Steve Jobs?
 • Jermajesty Jackson
  De broer van Michael Jackson, Jermaine Jackson, wou graag zijn eigen naam verbinden aan iets royal like. Daarom koos hij als naam voor zijn zoon Jermajesty.
 • Maddox
  Angelina Jolie noemde haar geadopteerde zoontje Maddox en tot op de dag van vandaag is het een raadsel hoe ze bij deze naam is gekomen. Apart is hij in ieder geval wel!
 • North West
  Het was nog even twijfelen tussen South of East, maar ouders Kim Kardashian en Kanye West kozen toch maar voor North.
 • Prince Michael Jackson II
  Zanger Michael Jackson koos net als zijn broer ook voor een naam van adel en noemde zijn zoon: Prince Michael Jackson II, het kind kreeg later de bijnaam Blanket door één van zijn vaders vreemde acties die je vast nog wel ergens op het internet terug kan vinden.
 • coco
  Actrice Courtney Cox wilde haar dochter graag dezelfde naam geven als zichzelf, maar hier was manlief het niet helemaal mee eens. Als middenweg koos het stel voor Coco.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties