0

see through 150Wat kunnen we jaloers zijn op de prachtige jurken waar de celebs mee verschijnen op verschillende red carpet events. Vooral jurken met doorzichtige details zijn zeer geliefd onder de sterren, alleen helaas draagt niet iedereen deze op de juiste manier.

Ondanks dat ze over een team van stylisten beschikken, is een modeflater snel gemaakt in een see through gewaad. Zonder het juiste ondergoed kan het algauw gebeuren dat een celeb net iets te veel van zichzelf onthuld voor het oog van alle paparazzi camera’s. Zo konden we de tepels aanschouwen van sterren als Rihanna in haar compleet doorschijnende Swarovski jurk, maar ook die van Gwyneth Paltrow in een ontwerp van Alexander McQueen.

Deze dames vergaten juist ondergoed aan te trekken, maar sommige hadden beter de lingerie thuis kunnen laten. Zo was de volledige onderbroek van Kristen Stewart te zien in een stunning jurk van Zuhair Murad, wat toch wel een deal breaker was voor de jurk. Maar ook de grote oma onderbroek van Cara Delevingne leverde een niet zo charmant plaatje op in haar zwarte kanten jurk. Blame it on the stylist…

Bekijk de see through fails van de celebs op onderstaande foto’s.

 • BP_01118326
  Actrice Uma Thurman
 • BP_02267820
  Actrice Gwyneth Paltrow
 • BP_16076659
  Actrice Kristen Stewart
 • BP_19542810
  Actrice Jennifer Lawrence
 • BP_22749164
  Zangeres Rihanna
 • BP_24800843
  Model Cara Delevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties