0

ryan 150De meeste celebrities weten haast niet meer wat ze aan moeten met al het geld dat zij bezitten. Nieuwe huizen, auto’s, kleding hebben ze al in overvloed. Dus wat is dan een de volgende aankoop: een eigen restaurant!

Koken doen de sterren haast toch niet, voor de meeste van hun maaltijden eten ze buiten de deur. En hoe fijn is het dan als je je eigen restaurant bezit, waar je altijd gegarandeerd de beste tafel hebt en het eten krijgt dat jij het lekkerst vindt. Dat de sterren hun eigen restaurants bezitten betekent uiteraard niet dat ze zelf boven de pannen staan om maaltijden klaar te maken voor de gasten.

Lady Gaga haar ouders bezaten al een restaurant toen zij jonger was en daarvan werd zij later mede-eigenaar. Justin Timberlake had aan één restaurant niet genoeg en kocht er gelijk maar drie! Twee in New York en één in Hollywood, waar Eva Longoria ook haar tent heeft zitten en nog een club dat Kiss Lounge heet. Het Canadese eten verveelde acteur Ryan Gosling op een gegeven moment en begon daarom een restaurant Tagine met Marokkaans eten.

Helaas hebben de celebs tot nu toe nog geen restaurant geopend in Nederland. Als je een keer in de Verenigde Staten bent, zorg dan wel dat je op tijd reserveert en wie weet wordt jouw bordje wel neergezet door één van de sterren (keep on dreaming!).

 • BP_19003836
  Zanger Justin Timberlake vond één restaurant te eenvoudig en kocht er gelijk drie. Zijn restaurant Chi zit in West Hollywood, maar deze is ondertussen al gesloten. De overige twee zitten in New York, één daarvan Destino heeft een Italiaanse keuken en Southern Hospitality heeft een zuidelijke keuken.
 • BP_22667308
  Acteur Ryan Gosling heeft een Marokkaans restaurant genaamd Tagine in Beverly Hills.
 • BP_22701574
  Acteur Ashton Kutcher bezit een hele keten Japanse restaurants die Geisha House heten. Daarnaast bezit hij nog een Italiaans eetcafé Dolce Enoteca in Los Angeles.
 • BP_24499442
  Rapper Jay Z heeft een aantal bars, waarvan hij de eerste kocht in 2003. Sinds die tijd komen er steeds meer bij.
 • BP_24738654
  Actrice Eva Longoria heeft naast haar restaurant Beso in Hollywood ook nog eens een club geopend dat Kiss Lounge heet.
 • BP_24860241
  Zangeres Lady Gaga is een stille vennoot van haar ouders restaurant Vince & Eddie's in New York.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties