0

Costume Institute Benefit Gala Arrivals.Als celeb moet je er natuurlijk altijd goed uitzien. Je gaat naar de hipste feestjes, je hebt een belangrijke fotoshoot of de paparazzi liggen weer eens op de loer. Een goede outfit, kapper en visagist is dan geen overbodig luxe.

Toch gaat het bij veel celebs alsnog heel erg mis op haargebied. Al dat verven en die extensions doen je kapsel op den duur natuurlijk niet echt goed; overdaad schaadt, en dat is te zien. Zo heeft Rihanna last van kale plekken en hebben Lady Gaga en Nicki Minaj een ontplofte poedel op hun hoofd. Maar het kan altijd nog erger…

Miley Cyrus laat zien wat er gebeurt als je besluit om je stekeltjeshaar witblond te verven. En dan hebben we ook nog onze koningin van de bad hair days Britney Spears. Terwijl ze overduidelijk geen haar meer op haar hoofd heeft, probeert ze de boel toch nog te redden door er een paar extensions in te gooien. Helaas doet ook dat haar coupe (en uitgroei) geen goed.

Benieuwd naar de horror kapsels van de celebs, die zelfs door hun kappers niet meer te redden waren? Bekijk ze hieronder!

Britney Spears

Britney Spears

Rihanna

Rihanna

Lady Gaga

Lady Gaga

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Renee Zellweger

Renee Zellweger

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties