0

nicole 150In deze tijd is er niets geks meer aan als we horen dat een celebrity een kindje adopteert, zoals Angelina Jolie en Madonna. Maar wist je dat er ook genoeg celebs zijn die zelf geadopteerd zijn?

Wat te denken bijvoorbeeld van Nicole Richie die door zanger Lionel officieel op zijn naam werd gezet nadat hij haar al praktisch opvoedde. Maar zij is niet de enige, ook Marilyn Monroe, Bill Clinton en Jamie Foxx hadden oorspronkelijk andere papa’s en mama’s!

Bekijk onderstaande foto’s om erachter te komen wie er geadopteerd is.

 • BP_24522730
  Nicole Richie werd geadopteerd door Lionel Richie en zijn vrouw op 9-jarige leeftijd. Haar biologische ouders waren vrienden van de Richies.
 • BP_25004851
  Jamie Foxx is met 7 maanden geadopteerd door zijn grootouders. Zijn moeder was zelf ook geadopteerd.
 • BP_23927043
  Snooki werd geadopteerd door een Italiaans-Amerikaans gezin toen zij zes maanden was. Ze kent haar biologische ouders niet en heeft hier ook geen behoefte aan.
 • BP_14406049
  Marilyn Monroe's moeder was onstabiel en kon niet voor haar zorgen. Na bij verschillende pleeggezinnen te hebben gewoond, werd zij op haar 11e geadopteerd
 • BP_19758982
  Nelson Mandela eerst tot zijn 9e opgevoed door zijn biologische ouders. Toen zijn vader overleed, werd Mandela geadopteerd door een koning.
 • BP_25020266
  Voormalig president van de VS Bill Clinton werd geadopteerd door zijn grootouders nadat zijn vader was overleden en zijn moeder ging studeren. Later nam ze hem wel weer terug en trouwde zij met een andere man.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties