0

Amsterdam – Een nieuw jaar, nieuwe kansen mét een nieuwe uitdaging bij I Love Fashion News.com. Vanaf vandaag mag ik mezelf de hoofdredacteur noemen van de leukste modewebsite van Nederland. En ik heb er zin in!

Laat ik mezelf dan maar even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs, 26 jaar, journalist, fotograaf, blogger en levensgenieter met een passie voor mode, lifestyle, reizen, eten én kung fu (juist, dieven jatten niet zo snel m’n mooie Marc Jacobs-tas). Ik word wild van walk-in closets (ik heb er namelijk zelf ook eentje), mijn hart begint sneller te kloppen bij het woord ‘SALE’ (maar dan kom ik natuurlijk altijd weer thuis met iets van de nieuwe collectie) en mijn fascinatie voor vintage designer kleding wordt steeds groter. Daarnaast bereid ik me al maanden voor op mijn trip naar New York in april (met als research de dvd-box van ‘Sex and the city’) en heb ik thuis ergens een spaarpotje staan voor mijn eerste Chanel-tas (die helaas angstvallig leeg blijft).

Schrijven is altijd mijn passie geweest. Na mijn studie Journalistiek (en 1,5 Foto-Academie) vier jaar geleden belandde ik in Amsterdam, waar ik aan de slag ging als showbizz-journalist. Jamie Foxx, Maria Mena, Avril Lavigne, John Legend… allemaal heb ik ze morgen interviewen. Maar het begon bij mij te kriebelen: misschien paste modeland toch iets beter bij mij. Ik werd fashion editor bij Fashionscene.nl, waar ik ook nog eens een wekelijkse blog bij hield, ‘Van patat tot Prada’. Na 2,5 jaar hield ik ermee op om richting mijn droom te gaan: GLAMOUR. Hét modeblad Glamour vroeg me of ik online editor wilde worden! Na 1,5 jaar is het tijd voor een grotere stap: hoofdredacteur worden van I Love Fashion News.com. Ik ben er klaar voor.

Mijn doel? I Love Fashion News.com dé modewebsite van Nederland maken. Help je me mee?

Love,

Elisah

Volg mij ook op Twitter.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties