0

4WTW-13-05-2013-150X150Eens in de zoveel tijd komt er een trend voorbij waarvan je denkt dat deze misschien niet voor jou bestemd is. Bij de it-girls, fashionista’s en celebs van deze wereld staat het prachtig, maar trek je het zelf aan dan heb je geen idee wat je ermee moet.

De ripped jeans blijft één van de favoriete van bloggers en celebs. Het is een echte musthave voor iedere vrouw en je kunt er qua styling alle kanten met op. Het fijne is ook nog dat je hem zowel in de zomer als in de winter aankunt, draag hem tijdens de warme dagen met een luchtig shirtje of als het wat kouder is met een leuke statement trui. Er zijn talloze manieren om de broek te combineren én je ziet er met deze fijne jeans altijd fashionable uit.

Ga voor een sexy look met high heels of kies voor een nonchalante look zoals Heidi Klum of combineer twee musthave jeansmodellen in één zoals Jessica Alba; de boyfriend fit én de ripped up jeans.

Bekijk de vier manieren om de ripped jeans te dragen hieronder. Helemaal enthousiast? Klik dan op de onderstaande items om ze meteen te bestellen.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties