0

150 4 ways to wearEens in de zoveel tijd komt er een trend voorbij waarvan je denkt dat deze misschien niet voor jou bestemd is. Bij de it-girls, fashionista’s en celebs van deze wereld staat het prachtig, maar trek je het zelf aan dan heb je geen idee wat je ermee moet.

Koningsdag is al over een paar dagen en dat betekent dat we allemaal weer onze oranje items uit de kast mogen trekken. Helaas is de felle kleur er niet eentje die veel mensen in hun dagelijkse outfits dragen en velen vinden de kleur van Nederland dan ook moeilijk combineren.

Toch kun je de opvallende zomerse tint zeker wel fashionable combineren: de celebs laten zien hoé. Kies voor één item in de kleur en laat de rest van de outfit rustig en natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het oranje terug te laten komen in details of accessoires. Probeer nonchalant met de kleur te spelen en je bent de sunshine op Kingsday.

Bekijk de outfits hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s. Let op de eerste foto’s zijn sfeerimpressies.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Vormgeving: Nanda Roelofs)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties