0

04.-4-ways-to-wear-150x150Eens in de zoveel tijd komt er een trend voorbij waarvan je denkt dat deze misschien niet voor jou bestemd is. Bij de it-girls, fashionista’s en celebs van deze wereld staat het prachtig, maar trek je het zelf aan dan heb je geen idee wat je ermee moet.

Deze trend was afgelopen winter helemaal hot en kan zo regelrecht door naar het voorjaar; roze. Om een écht statement te maken kun je deze tint laten terugkomen in een jas. Combineer ‘m met andere pastelkleuren om de zoete sfeer compleet te maken of juist met zwart om een edgy randje eraan te geven. Wij zochten een viertal celebs voor je op die je kunnen inspireren om voor een roze jas te gaan!

Doe je net als Eva Mendes en combineer je de jas met een grijze jurk en een bloemenprint of ga je net als goofy Katy Perry voor een all-over pink look met een kapsel in dito kleur? Je kunt natuurlijk ook voor Kim’s combinatie gaan met een zwarte outfit of casual chic de deur uitgaan net als Fearne Cotton.

Bekijk de looks en een aantal leuke roze jassen hieronder. Enthousiast? Klik dan op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

04.-4-ways-to-wear-573x573

Warehouse Soft Crepe Coat bij Asos.com

Warehouse Soft Crepe Coat bij Asos.com

New Look Boyfriend Coat bij Asos.com

New Look Boyfriend Coat bij Asos.com

ASOS Skater Coat with Zip Front bij Asos.com

ASOS Skater Coat with Zip Front bij Asos.com

ASOS Vintage Cocoon Coat bij Asos.com

ASOS Vintage Cocoon Coat bij Asos.com

www.asos.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties