0

11.-4-ways-to-wear-150x150Eens in de zoveel tijd komt er een trend voorbij waarvan je denkt dat deze misschien niet voor jou bestemd is. Bij de it-girls, fashionista’s en celebs van deze wereld staat het prachtig, maar trek je het zelf aan dan heb je geen idee wat je ermee moet.

Vorig jaar was het al een trend, maar ook dit jaar kun je met een gerust hart je broeken met opvallende bloemenprints weer uit de kast halen. Combineer de boeken met bijpassende pastelkleuren om de zoete sfeer compleet te maken of juist met zwart om er een edgy randje aan te geven. Wij zochten een viertal celebs voor je op die je kunnen inspireren bij het combineren van de flower broek.

Doe net als Miranda Kerr en combineer de broek met een bijpassende sweater of ga net als Olivia Palermo voor contrasterende jungle prints en draag een paar leopard pumps onder de broek. Liever een iets minder druk geheel dan is een zwart shirt of blazertje de oplossing.

Bekijk de looks en een aantal leuke broeken met bloemenprints hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

11.-4-ways-to-wear-573x573

Bruuns Bazaar bij Zalando.nl

Bruuns Bazaar bij Zalando.nl

Franklin en Marshall Pantalon bij Zalando.nl

Franklin en Marshall Pantalon bij Zalando.nl

Numph bij Zalando.nl

Numph bij Zalando.nl

Only pantalon bij Zalando.nl

Only pantalon bij Zalando.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Nanda Roelofs)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties