0

Even een fijn weekendje weg met je lief of met een leuke girlfriend: dat zijn de mini tripjes om naar toe te leven.

Vandaag geven we je drie tips ter inspiratie van een leuke accomodatie van je weekendtrip. Te beginnen in onze hoofdstad, want op dit plekje móet je zitten als je echt van shoppen houdt.

1. B&B La Festa in Amsterdam
De kamers van Bed & Breakfast La Festa zijn modern ingericht en het interieur is te vergelijken met een vier sterren hotel. Er zijn twee types voor je overnachting: een standaard éénpersoonskamer waarbij de prijzen variëren van € 90,- tot € 143,-. Daarnaast is er de studio, die beschikt over twee losse bedden. Voor de studio variëren de prijzen van € 120,- tot 170,-. En weet je wat zo leuk is? Naast het feit dat deze B&B in de Jordaan ligt, in de beroemde 9 Straatjes, kun je heerlijk ontbijten bij het Vlaamsch Broodhuys. Dat ligt op maar 100 meter afstand van La Festa, voor slechts € 11,25 per persoon.

la festa
La Festa in de 9 Straatjes

2. Loft 51 in Maastricht
Mocht je een paar dagen naar Maastricht willen, dan is Loft 51 is een bijzonder plekje waar je zeker blij van wordt. Loft 51 bestaat uit vier zelfstandige lofts/appartementen, gelegen in een prachtig historisch pand in het centrum van Maastricht. Te reserveren als luxe appartement, suite en B&B en slechts 200 stappen verwijderd van het Vrijthof! De lofts zijn strak ingericht; wit, modern en met af en toe een knalkleur. Je betaalt van zondag-donderdag € 145,- per nacht en op vrijdag en zaterdag € 175,- per nacht. Deze prijzen zijn per loft voor twee personen inclusief ontbijt, met een minimum verblijf van twee nachten.

loft 51
Loft 51 in Maastricht

3. In een Yurt op Texel
Oké, wil je echt eens wat anders dan een standaard stedentrip, dan ga je naar Texel Yurts, een bijzonder concept op het Waddeneiland. Er staan tien authentieke yurts, in het mooie zuiden van Texel. Het terrein is onderdeel van een duinkampeerterrein, als gast gebruik je het sanitair van de camping. In de ronde woon-, leef- en slaapruimte staan een houtfornuis waar je op kookt, een keukenblok, een koelkist, eettafel, heerlijke bedden... Hangmat, buitenstoelen en picknicktafel behoren tot de standaarduitrusting. Dus even back to basic! Voor een tweepersoons yurt (vanaf maart 2016) zijn de kosten vanaf € 355,- voor drie nachten. Happy glamping!

Yurt op Texel
Yurt op Texel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties