0

daisy i love health 640Een lievelingswinkel, een restaurantje waar je absoluut een keer gegeten moet hebben, een favoriete website, beautyproduct of vakantieplekje. Iedereen heeft het wel. Maar wat zijn de absolute favorieten van de BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld.

Dit keer de drie favorieten van Daisy van het blog I Love Health.nl!

1. Bali
Bali is mijn favoriete vakantiebestemming! Afgelopen oktober ging ik op reis. De planning: één maand Bali, één maand Thailand en 1,5 maand ‘we zien wel waar we uitkomen’. Vanaf de eerste seconde dat ik in Bali was voelde ik mij thuis: de sfeer, de mensen, de zee (surfen!), het Indonesische eten maar ook de healthy westerse keuken, de rijstvelden… De bijzondere vibe op dit eiland greep me zo, dat ik besloot na Thailand alsnog 1,5 maand terug naar Bali te gaan. Niet zo avontuurlijk, maar het voelde weer als thuiskomen. Ik zal er ook niet gek van staan te kijken als ik dit jaar zomaar weer op Bali terechtkom!

2. Mijn havermout ontbijtkoek
Als health blogger bak ik zelf veel gezonde snacks voor I Love Health. Daarnaast krijg ik ook van alles toegestuurd om te proeven en testen. Wat een luxe! Tussen al dit lekkers is op dit moment mijn homemade gezonde havermout ontbijtkoek favoriet als healthy snack! Zoet, maar niet te, ‘moist’ zoals ontbijtkoek hoort te zijn en lekker vullend. Perfect tussendoortje! Het recept vind je hier.

3. Puma Ignite hardloopschoen
Lastig om echt een favoriete schoen te bestempelen omdat ik zo vaak een nieuwe favoriet heb. Maar op dit moment loop ik heel fijn op mijn nieuwe Puma Ignite schoenen! Ze zijn super licht en ‘bouncen’ goed mee. Dat lichtgrijs met de fel roze zool vind ik ook helemaal te gek. Behalve tijdens het hardlopen, zal ik ze deze zomer ook zeker onder mijn daily outfit dragen!

  • IMG_0226
  • IMG_3751
  • daisy-puma-ignite-119fweb

www.ilovehealth.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties