0

ANNEMIEKE HARTEen lievelingswinkel, een restaurantje waar je absoluut een keer gegeten moet hebben, een favoriete website, beautyproduct of vakantieplekje. Iedereen heeft het wel. Maar wat zijn de absolute favorieten van de BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld.

Als je van iemand wil weten wat haar absolute favorieten zijn dan is het wel van Annemieke Hart. De knappe blondine heeft een droomjob als PR manager van Louis Vuitton en deelt vandaag top 3 met ons.

1. Louis Vuitton Twist Malletage Bag
Op mijn absolute wishlist staat voor dit seizoen deze ‚Twist malletage’ Bag van Louis Vuitton. Deze tas is classy, maar toch ook heel modern. De manier waarop het logo is verwekt in de sluiting vind ik fenomenaal. Hij ‚draait’ als het ware open en dicht en de structuur van de tas is weer heel classy en verwijst naar de heritage van Louis Vuitton, namelijk de binnenkant van de trunks. Weet alleen nog niet welke kleur, zwart of blauw..

2. Carnia Coat van NIKKIE
I just love coats en deze witte van NIKKIE vind ik waanzinnig! Classy, maar ook heel sexy.

3. Butlerboard
En mijn favoriete site op dit moment is www.butlerboard.com. Dit is voor mij echt de ultieme manier om op een lucratieve manier werkzaamheden uit te besteden zoals klussen in huis en dingen voor mijn eigen bedrijf. Van het vertalen van teksten naar het Engels, juridisch advies mbt contracten, tot pakketjes wegbrengen en halen. Het scheelt mij weer een hoop tijd en geld, zodat ik weer fijn mijn items van nr 1 en 2 kan shoppen..;-). Iedereen die iets wil (bijv)erdienen of meer opdrachtgevers (ZZper’s) wil hebben, kan zich op dit platform profileren. Van jong tot oud, van afwasser, webdesigner, oppasoma, tot jurist. Iedereen kan hier zijn expertise profileren en werkzaamheden aanbieden. En het leukste is, Butlerboard vraagt geen bemiddelingskosten, dus alles wat je verdient, is ook 100% voor jou!

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties