0

Sundays are for brunching. Na een ochtend heerlijk uitslapen, is er niets fijner om fris en fruitig aan een tafeltje bij jouw favoriete brunchplek aan te schuiven. De lekkerste broodjes, een heerlijke frisse yoghurt of een uitgebreide high-tea. Dit zijn drie super leuke brunch hotspots in Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Yoghurt Barn, Utrecht:
Het traditionele boerenleven mídden in Utrecht. Een goede plek in Utrecht voor een heerlijke brunch is de Yoghurt Barn. Ze hebben een ruim assortiment aan verschillende yoghurtsoorten, van frozen tot soja. Zo kun je je eigen yoghurt samen stellen en is alles geheel biologisch. Ben je een echte yoghurt fan? Dan is dit the place to be.
Adres: Vinkenburgstraat 15, Utrecht, www.yoghurtbarn.nl

Delice, Den Haag:
Je eigen gebouwde tosti, deftige broodjes of een uitgebreide high-tea. Bij het gezellige Delice is er voor iedereen wat wils. Maar ook voor een kopje koffie, of een heerlijk glas wijn zit je goed bij deze bourgondische plek, in het knusse Haagse Statenkwartier.
Adres: Willem de Zwijgerlaan 46-A, Den Haag, www.lunchroomdelice.nl

Lavinia, Amsterdam:
Houd je van lekker eten, maar doe je dit graag op een verantwoorde manier? Dan is Lavinia dé plek voor jou. Je kunt hier terecht voor een heerlijke brunch met vers bereide producten zonder E-nummers of andere toevoegingen. Ook worden er lezingen, cursussen en workshops gegeven.
Adres: Kerkstraat 176, Amsterdam, www.laviniagoodfood.nl

Laat je ons hieronder weten wat jouw favoriete brunch hotspot is? Tips zijn welkom!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties