0

Je hebt 'm waarschijnlijk al voorbij zien komen, de iPhone 6s Plus. Jaja, je leest het goed, de plús variant. Je weet wel die mega grote telefoon in het formaatje koelkast, waar het ooit allemaal mee begon. Hij is nog geen week uit en ja, ik ben een mega Apple fan, dus ik heb 'm al! Eerlijk gezegd wel toeval want mijn abonnement liep vorige week af. Maar je begrijpt, ik greep direct mijn kans.

"Je weet wel die mega grote telefoon in het formaatje koelkast"

Ik heb dus gekozen voor de Plus versie. Hij is even groot als mijn hand (van het puntje van mijn middelvinger tot aan de onderkant van mijn handpalm). Yep, dat is best groot, maar blij dat ik er mee ben! En wel om deze drie redenen:

1. Bellen met je telefoon?!
Ja, de Plus is best groot en dus ook iets zwaarder en onhandiger met bellen. Maar ik ben dus geen beller. Stuur mij een mail of een sms (ja een sms, géén Whatsapp, maar daarover binnenkort meer) dan reageer ik snel, maar bellen is niet mijn ding. Met mijn vriend Facetime ik heel vaak en daar is zo'n groot scherm extra fijn voor.

2. You think big, you get big. ;-)
Ik gebruik mijn telefoon voornamelijk voor werk. En dan vooral voor mail en social media en daar is een grote telefoon ook heel fijn voor.

3. Pictures please!
Ik maak heel veel foto's met mijn telefoon. En dan is het niet alleen fijn om een goeie camera te hebben op je telefoon, maar ook om het beeld groot te zien op je scherm.

Ik ben dus mega blij met deze telefoon en ik ben heel erg benieuwd of jij wel of niet een Plus overweegt. Let me know.

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties