0

Omdat de zomer zich eindelijk heeft laten zien (en hoe!), verlaten we voor even de steden Brussel en Antwerpen en heb ik voor jullie drie super leuke en hippe hotspots in mijn favoriete badplaats Knokke geselecteerd! Kijken jullie mee?!

Cuines 33
Restaurant Cuines 33

"Cuines 33 heeft zelfs binnen de korte tijd dat ze open zijn al een Michelin ster in de wacht gesleept"

Cuines 33
Dit restaurant, genaamd Cuines 33, mag absoluut niet ontbreken in mijn lijst van hotspots van Knokke. Het eten is hier voortreffelijk en de sfeer, het interieur en de mensen zijn kosmopolitisch! De filosofie achter dit mooie restaurant is dat al de gerechten zijn gebaseerd op smaak en passie. Er wordt daarom alleen gewerkt met super verse seizoensproducten. Bij Cuines 33 ('cuines' betekent keuken in het Catalaans en de 33 staat voor het huisnummer van het restaurant) kun je genieten van lunch à la carte, cocktails en de heerlijke tapas waar Cuines 33 om bekend staat. De tapas zijn van hoge kwaliteit en je krijgt altijd een prachtige creatie op je bord. Het interieur is stijlvol en rustig met een Zuiderse tinten, denk aan warme kleuren en materialen. Cuines 33 is echt het perfecte restaurant om lekker te gaan eten met je familie, zakenklanten of een avondje uit. Je scoort er zeker punten mee, want Cuines 33 heeft zelfs binnen de korte tijd dat ze open zijn al een Michelin ster in de wacht gesleept!

Smedenstraat 33
8300 Knokke-Heist
www.cuines33.be

Ironie
Schoenenzaak Ironie

Ironie 2

"Ironie is een schoenenwinkel waar je naar toe MOET als je in Knokke bent"

Ironie
Ironie is een schoenenwinkel waar je naar toe MOET als je in Knokke bent. Hier hebben ze de meest fantastische merken waar ik toch lichtelijk hysterisch van word! Denk aan Saint Laurent, Dior, Prada, Miu Miu, Gianvito Rossi, Aquazzura en Charlotte Olympia. Ongeveer 15 jaar geleden begonnen oprichters Sabine Acke en Peter Vleugels deze prachtige winkel, waar overigens de service en klantvriendelijkheid top is. Sabine en Peter volgen de mode op de voet waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ze precies weten welke schoenen en tassen nu HOT zijn! Neem zeker een kijkje in dit schoenen walhalla! Ook voor een grote rassencollectie van o.a. YSL ben je hier op het juiste adres.

Kustlaan 75
8300 Knokke-Heist
www.ironie.be

Buddha Lounge & Club
Buddha Lounge & Club

"Deze lounge club is the place to be om na je strandbezoek de sfeer van het strand nog even vast te houden"

Blue Buddha Lounge & Club
Deze lounge club is the place to be om na je strandbezoek de sfeer van het strand nog even vast te houden. Ze hebben een tuin met lounge banken en buitenbars waar je je favoriete cocktail kunt drinken. In de avond kun je hier gezellig BBQ’en en daarna feesten tot in de late uurtjes. Ideaal en super gezellig met een grote groep vrienden! Blue Buddha is gevestigd in een villa en is te herkennen aan de grote, blauwe buddha bij binnenkomst. In 2009 is deze lounge club geopend met als doel het zelfde strandgevoel te creëren als op Ibiza. Daarom is hun slogan ook 'Release yourself and experience the Ibizian way of life’. Iets waar ik me helemaal in kan vinden! Ik zou deze lounge club zeker aanraden, het is een hippe tent met super goede service. Wij eindigen er zelf regelmatig na een avondje uit eten met vrienden. Op zaterdagavonden gaat het er na 23.00 uur regelmatig los. 

Zeegrasstraat 1
8301 Knokke-Heist
www.bluebuddha.be

See you next time!
X Lonneke

Tekst en beeld: Lonneke Nooteboom

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties