0

SantoniAmsterdam – Vrouwen houden van schoenen en ILFN loves Santoni! Dit Italiaanse schoenenmerk staat garant voor mooie pumps met prachtige details. Bij het ontvangen van het nieuwe lookbook zat de complete redactie dan ook weg te dromen bij al dit moois.

Italië is het schoenenland bij uitstek en oprichter Andrea Santoni bevestigt dit nog maar eens, toen hij ruim 20 jaar geleden begon met het opstarten van Santoni Shoes. Dagelijks gaan in het schoenatelier in het Italiaanse Corridonia zo´n 100 ambachtslieden aan het werk onder leiding van dé Andrea Santoni.

Dat het hier om echt vakmanschap gaat blijkt wel uit het proces dat elke schoen moet doorlopen voordat hij in de verkoop gaat. Zo begint meneer Santoni eerst met het selecteren van de beste materialen, vervolgens gaat elke schoen door de handen van maar liefst twintig medewerkers, waarna Andrea persoonlijk de laaste keuring verricht en het paar van zijn persoonlijke handtekening voorziet.

Santoni biedt zowel heren, dames als kinderschoenen, die in tal van landen worden uitgebracht. Daarnaast bezit Santoni mono stores in Milaan, Rome, New York, Moskou, Tokio, Cannes en Porto Cervo. Ook in Nederland kun je gelukkig bij diverse verkooppunten terecht.
Kijk voor meer informatie over deze adembenemende schoenencollectie op www.santonishoes.com
Santoni
SantoniSantoni
(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties