0

Elke week vliegen de viral foto's je om de horen. De ene keer vanwege een spectaculaire outfit of bijzonder aanzoek, de andere keer vanwege een grappige baby of juist een droevig verhaal. Wij zetten er elke week een paar voor je op een rij!

Toen bleek dat Sabia Boulahrouz een Instagram-account had aangemaakt, ging dit al snel als een lopend vuurtje. De voetbalvrouw sleepte vorige week een modellencontract in de wacht en daar horen natuurlijk professionele modellenkiekjes bij. Toch was dat niet wat het meest opviel, want hoezo is er geen babybuikje te bekennen?

Nikkie Plessen bracht vorige week weer de meeste tijd van de week door in het vliegtuig. Voor het uitbreiden van haar kledinglijn vloog ze naar Singapore en Jakarta, waar haar collectie vanaf nu ook te koop is. Naar huis vliegen doet Nikkie natuurlijk in stijl: in het gezelschap van twee knappe piloten.


Ook deze week kwam Victoria's Secret weer in opspraak toen een van hun campagne foto's een overduidelijke photoshop fail bevatte. Op de foto, genaamd Truly, Bumpy, Cheeky, is de linkerbil van het model wel heel erg weggesneden...


Voor modehuizen Balmain en H&M was deze week geen goede week. Al hun beelden voor de aankomende collectie zijn via Instagram gelekt en dat was absoluut niet de bedoeling. De volledige collectie zou pas op 19 oktober te zien zijn geweest, maar daar heeft dus iemand een stokje voor gestoken. Binnen een paar uur stonden de beelden op elke nieuwssite.


Naast Balmain en Victoria's Secret wist ook boefje Cara Delevingne goed viral te gaan. Niet omdat ze wederom mee liep tijdens de show van Chanel in Parijs, maar omdat ze een paparazzo om ver duwde. Het voorval werd gefilmd, duizenden keren gedeeld, óók door Cara zelf!

Feest voor Jan Taminiau deze week! Lady Gaga droeg niet alleen een jurk van hem, maar bedankte hem ook, mét foto van de jurk, via Twitter. Hiermee wisten in één klap miljoenen mensen dat de jurk gemaakt is door Jan Taminiau, De Nederlandse ontwerper deelde trots de tweet van Lady Gaga, iets wat wij ook zouden doen!


Blake Lively is al lang niet meer alleen de actrice die we kennen van Gossip Girl. Ze heeft zich ontwikkeld tot serieus stijlicoon, is getrouwd met Ryan Reynolds, is mama én heeft inmiddels in veel andere films gespeeld. Maar ook Blake is ooit ergens moeten beginnen. Daarom is het juist zo leuk om haar auditievideo voor Gossip Girl te zien. De video stond al langer online, maar ging deze week opeens de wereld rond.

Parijs was de afgelopen week één groot gekkenhuis, want alle grote modehuizen, modellen en andere A-listers waren aanwezig voor fashion week. Onze Doutzen en Joan Smalls kwamen na afloop van de show bijna niet meer weg, omdat er zó veel fans stonden te wachten.

De selfie is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar dit groepje meisjes weet het wel héél ver te schoppen. Zij besloten met zijn allen een honkbalwedstrijd bij te wonen, maar waren gedurende de héle wedstrijd te druk met het nemen van selfies. Het viel ook de reporters op, die vervolgens de dames een beetje in de zeik namen.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties