0

Elke week vliegen de viral foto's je om de horen. De ene keer vanwege een spectaculaire outfit of bijzonder aanzoek, de andere keer vanwege een grappige baby of juist een droevig verhaal. Wij zetten er elke week een paar voor je op een rij!

Met haar super sexy jurk haalde Syvlie deze week de headlines van alle modetitels. Speciaal voor de gala avond van Holiday on Ice had Sylvie een super mooie LBD aangetrokken waarvan de zijkant volledig doorschijnend was.

Eigenlijk is deze gebeurtenis helemaal niet grappig, maar toch levert het een hilarisch kiekje op. Om haar haren in model te brengen, gebruikte deze vrouw per ongeluk geen haarschuim maar bouwschuim. Uitspoelen ging niet zo ver en dus moest ze zich melden op de EHBO.

Haarschuim Bouwschuim

Wayne Dahlberg plaatste deze foto op Twitter en schreef daarbij: "This probably is one of my favourite pictures of all times." Blijkbaar deelden meer mensen die mening, want binnen no time werd de foto duizenden keren gedeeld. Als je even kijkt, zie je waarom. Het oudere vrouwtje in het midden is de enige die niet bezig is met een smartphone of camera.

Smartphone

Het gebeurt regelmatig dat het wereldwijde web geteisterd wordt door foto's met optisch bedrog. Een tijdje terug was om die reden #TheDress wereldwijd trending topic, want was de jurk nou zwart of wit? Ook deze week ging een foto met optisch bedrog de ronde. Springt dit meisje in het water of ís ze al onder water?

Meisje onder water

Het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z weet de gemoederen druk bezig te houden. De ene week gaan er geruchten dat de twee wereldsterren gaan scheiden, de andere week kan Blue Ivy naar verluidt een broertje of zusje te verwachten. Omdat geruchten van een tweede zwangerschap steeds meer de boventoon voeren, ging deze foto van Beyoncé direct viral. Probeert ze met haar glas champagne de geruchten tegen te spreken?

Afgelopen week stond Milaan op zijn kop, want daar was het de hoogste tijd voor de Italiaanse modeweek. Traditiegetrouw betekende dat ook Dolce & Gabbana hun nieuwste collectie mochten tonen. Voor de twee heren was het alleen niet de Spring/Summer '16 collectie die viral ging, maar juist de foto's van de modellen op de catwalk. Zij deden iets dat nog nooit eerder was vertoond tijdens fashion week: ze maakten allemaal selfies op de catwalk. Hoe leuk!

Dolce & Gabbana

Het grote moment komt steeds dichterbij en alle fashionista's wachten in spannning af: H&M x Balmain ligt bijna in de winkels. In aanloop naar de lancering onthulde H&M afgelopen week nog meer nieuwe beelden van de collectie en deze gingen uiteraard binnen de kortste keren viral.

H&M Balmain

Geen benen hebben en toch aan de bak als succesvol lingeriemodel? De 23-jarige Kanya Sesser doet het en houdt er een succesvolle carrière op na. Zij is een beroemd lingeriemodel in Thailand en sinds deze week ook bij de rest van de wereld.


Vader Todd liet zijn dochter Brittany - en de rest van het gezelschap - goed schrikken toen hij haar begeleidde naar het altaar. Voor Brittany was het De Grote Dag, zij zou haar ja-woord gaan geven aan haar verloofde. Maar Todd stopte plots in het midden van het gangpad en niemand begreep waarom. Wat bleek? Hij vond dat Brittany d'r stiefvader haar ook moest begeleiden en dus liepen ze met z'n drieën naar het altaar.


Politieagenten Donald Venable en Humberto Hidalgo reden rond in hun politieauto toen zij via de radio een schokkende melding kregen. Een paar straten verderop dreigde een zes weken oude baby te stikken. Ze draaiden snel om en reden op volle snelheid naar het huis. Eenmaal daar aangekomen wist een van de agenten de baby net op tijd te redden. De andere agent legde het mooie tafereel vast op foto.

Politie

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties