Mail voor meer informatie over samenwerkingen, advertentiemogelijkheden, adviestrajecten voor ondernemers, coaching, Masterclasses en Annic als spreker of dagvoorzitter naar [email protected].

VRAAG AAN ANNIC?
Helaas is Annic door de enorme hoeveelheid individuele vragen niet in staat om deze per mail te beantwoorden. Tijdens haar Masterclasses is er een uitgebreide vragenronde voor carrière en ondernemer gerelateerde vragen. Wil je maandelijkse hulp van Annic als coach of wil je advies over jouw bedrijf? Dan past een persoonlijk adviestraject voor ondernemers waarschijnlijk bij jou. Persoonlijke vragen naar aanleiding van haar foto's of vlogs kun je stellen op Annic haar social media kanalen of YouTube onder de foto of video daar reageert ze altijd.

ADVERTEREN
Wil je op één van de social media kanalen van Annic jouw merk hebben uitgelicht? Stuur dan voor meer informatie en tarieven een email naar [email protected].

PERS & POST
Op Annic.com worden geen persberichten geplaatst. Wil je een pakketje opsturen? Stuur dan even een mail naar [email protected] om het postadres te ontvangen.