COACH VOOR ONDERNEMERS

"Persoonlijke coaching voor iedere ondernemer die advies, tips én een plan wil!"

Als je het aan Annic vraagt is er niks leuker dan ondernemer zijn. Je bepaalt de koers van je bedrijf, neemt beslissingen en doet elke dag wat jij het allerleukste vindt! Maar soms is het wel eenzaam in het maken van beslissingen, krijg je niet zomaar zinvolle tips en na de zoveelste keer sparren met je lieve vrienden of partner ben je er misschien wel toe aan toe om dit te doen met een ervaren ondernemer. 

"Je hebt met Annic contact via Skype en email om jouw vragen te beantwoorden, tips te krijgen en te sparren over nieuwe ideeën of beslissingen"

Naast de persoonlijke adviestrajecten voor ondernemers biedt Annic daarom ook als vervolg hierop coaching trajecten aan per kwartaal. Je begint altijd met een persoonlijk adviestraject. Hierdoor weet Annic waar jij voor staat, wat jouw doelen zijn, jouw missie en jouw visie met jouw bedrijf. Je krijgt aan het eind van de dag een concreet plan van aanpak mee naar huis die je zelf gemakkelijk kan doorvoeren. 

Na deze adviesdag kun je als vervolg, om te zorgen dat jouw doelen worden behaald, voor een periode van een half jaar of één jaar een één op één coaching traject starten met Annic. Tijdens deze sessies beantwoordt Annic jouw vragen, houdt ze jou scherp, geeft ze tips en zal met je sparren over nieuwe ideeën, stappen of beslissingen die jij wil nemen. Daarnaast maakt zie hiervoor samen met jou tijdens elke sessie een concreet plan die jijzelf kunt uitvoeren. Na elke sessie is er tijdens een video gesprek ruimte om de vorderingen door te spreken en jouw vragen te beantwoorden. 

Dus na een half jaar of één jaar zijn jouw persoonlijke doelen behaald zoals: 

- Jouw omzet verhoogd
- Jouw aantal klanten vergroot
- Jouw social media kanalen vergroot
- Jouw personal en/of company branding verbeterd 
- Jouw pr en marketing plan opgesteld en uitgevoerd 
- Jouw website geoptimaliseerd 
- Naamsbekendheid vergroot 
- Orde in de chaos
- Of een ander doel die jij hebt

Geen doel is voor Annic te groot of te gek en de meeste doelen worden door het concrete plan van aanpak snel behaald. Wil je meer informatie over deze coaching trajecten? Stuur dan een mail naar [email protected] voor de tarieven en mogelijkheden.

coaching annic van wonderen