COACH VOOR ONDERNEMERS

"Persoonlijke coaching voor iedere ondernemer die maandelijks advies en tips wil!"

Als je het aan Annic vraagt is er niks leuker dan ondernemer zijn. Je bepaalt de koers van je bedrijf, neemt beslissingen en doet elke dag wat jij het allerleukste vindt! Maar soms is het wel eenzaam in het maken van beslissingen, krijg je niet zomaar zinvolle tips en na de zoveelste keer sparren met je lieve vrienden of partner ben je er misschien wel toe aan toe om dit te doen met een ervaren ondernemer. 

"Je hebt met Annic contact via Skype en email om jouw vragen te beantwoorden, tips te krijgen en te sparren over nieuwe ideeën of beslissingen"

Naast de persoonlijke adviestrajecten voor ondernemers biedt Annic daarom ook op maandelijkse basis persoonlijke coaching aan. Je hebt met Annic, voor een periode van minimaal een half jaar, contact via Skype en email. Annic beantwoordt jouw vragen, houdt je scherp, geeft tips en zal met je sparren over nieuwe ideeën, stappen of beslissingen die jij wil nemen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected] voor de tarieven en mogelijkheden. 

coaching annic van wonderen