0

Sophia ken je als founder van Beautyandthe.com, waar je het laatste beautynieuws, weetjes, trends, tips en tricks vindt. Een drukke dame, die heel veel te vertellen had in 60 seconden. Maar gelukkig praat ze snel ;-) Ik stelde haar de volgende vragen...

Waar ben je op werk gebied nu allemaal mee bezig?
Op dit moment ben ik onder mijn bedrijfje 101 Media Strategies druk in de weer met het nieuwe album OPEN van Nick & Simon; waarop zij een totaal nieuwe sound en stijl laten horen en ook met hun kerstconcert in Ahoy dat eraan komt. Hiernaast draai ik nu tussendoor items voor het tv-programma LXRY TV dat wordt uitgezonden op zondag 11:00u op SBS6. Je ziet mij hierin o.a. scheuren in een Jaguar, een spa bezoeken in Zwitserland of verslag doen van een expositie. Ook start ik nu met de productie voor een campagne-shoot voor het merk Arma en spreek ik voor hen veel af met stylisten, journalisten en influencers. Tevens werk ik aan een productie voor het clubconcept Voyeur in de HMH en ondersteun ik hierbij de PR voor DJ Eva Young. Hiernaast werk ik met twee meiden op de redactie voor mijn website Beautyandthe.com; waarmee wij afgelopen maand een nieuwe homepage hebben gelanceerd. Het draait nu allemaal om een pretty lifestyle. Ook schrijf ik columns voor Cosmopolitan.nl. En hiernaast ben ik ik heeeeel langzaam iets nieuws aan het opstarten.

Heb je leuke nieuwe plannen voor de toekomst die je met ons kan delen?
Volgend jaar wil ik Beautyandthe.com verkopen aan een uitgeverij of iemand die het stokje wil overnemen ([email protected]). De website bestaat in september '16 alweer vier jaar en ben er dan al langer dan vijf jaar mee bezig dus het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb twee ideeën die ik nu ik heel langzaam uitwerk. Wil pas gas gaan geven als ik met mijn werkzaamheden voor mijn website ben gestopt. Ik geloof niet in half werk. Beide concepten liggen het in het verlengstuk van mijn bedrijfje 101 Media Strategies oftewel gerelateerd aan online marketing.

Wat heb je vanmorgen gegeten als ontbijt?
Normaal eet ik altijd havermout gemengd met water en stukjes appel, maar vanochtend heb ik van quinoa-meel, water en ei een pannenkoek gemaakt. Vervolgens de helft opgegeten met zalm en de andere helft met blauwe bessen met honing. Ik ben een weegschaal; kan nooit mijn beleg kiezen.

Wat weet niemand van jou?
De laatste keer dat iemand dat vroeg, gaf ik aan dat ik vrijwilligerswerk doe in het NKI-AVL ziekenhuis. Maar dat weten mensen nu dus al. Weinig mensen weten dat ik mijn achternaam officieel heb laten veranderen in Tienstra. Ik ben Nederlands, maar ook half-Marokkaans. Doordat ik alleen door mijn Nederlandse moeder ben opgevoed heb ik niets van deze cultuur mee gekregen. Ik ben wel gek op dadels en couscous, maar dat telt natuurlijk niet echt. Ik wil er binnenkort eens heen gaan, om meer over het land te leren. Een workshop buikdansen lijkt mij ook wel wat.

Heb je nog iets leuks dat je aan mij kwijt wil en onze lezeressen moeten weten?
Toen ik studeerde aan de UVA had ik al een grote interesse in marketing en online media. Ik heb mezelf ook tijdens mijn master gespecialiseerd hierin. Toen ik vanaf mijn college-banken jou het platform ILFN zag opstarten heb ik met positieve jaloezie toegekeken naar jouw te gekke acties om exposure en aandacht te genereren. ILFN was het eerste online fashion platform dat op een slimme, commerciële manier social media heeft ingezet als marketing en pr-tool. Ik heb zelfs ooit gesolliciteerd op een vacature voor beauty-redacteur puur om dat ik koffie met je wilde doen om ideeën over ondernemen uit te wisselen. Hehe.

www.Beautyandthe.com

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties