ADVIES VOOR ONDERNEMERS

"Persoonlijk adviestraject voor elke ondernemer die financieel én online wil groeien!"

Ben jij...

- Een ondernemer met jaren ervaring? Of;
- Een ondernemer die een paar jaar onderneemt? Of;
- Een startende ondernemer? Of;
- Heb jij een idee voor een onderneming?

En wil jij...  

- Meer omzet?
- Meer klanten?
- Doelen stellen? 
- Een social media plan zodat je (nog meer) kunt groeien? 
- Jouw personal en/of company branding verbeteren? 
- Een pr en marketing plan?
- Jouw website optimaliseren?
- Meer naamsbekendheid?
- Vloggen of bloggen? 
- Wil je orde in de chaos? 
- Een goeie werk/privé balans?
- Ben je al jaren ondernemer en vraag je jezelf af of dit het is?  
- Annic haar kritische mening over jouw bedrijf? 
- Heel veel nieuwe ideeën voor jouw bedrijf van Annic? 
- Zit je in de begin fase en wil je dat Annic jou helpt met jouw bedrijf opzetten?
- Én aan het eind van de dag naar huis gaan met een concreet plan van aanpak waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan? 

JA? Annic helpt je graag, zowel één op één, als in een groep met vier andere ondernemers!
Neem voor meer informatie en tarieven voor een één op één adviestraject contact op via [email protected]. Tickets voor een adviestraject in groep bestel je via de onderstaande button:

"Annic laat je zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien en helpt je om jouw doelen te vinden én te behalen"

ADVIES VOOR ONDERNEMERS
Ondernemer Annic ten Duis adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks (startende) ondernemers tijdens een persoonlijk adviestraject. Annic laat je op prettige wijze zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien, helpt je om jouw doelen te vinden, deze doelen te behalen én efficiënter te werken. Annic is als adviseur en sparringspartner een luisterend oor, daagt je uit, laat je op een andere manier naar je eigen bedrijf kijken, ze is eerlijk, recht door zee, zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden, overzicht in jouw bedrijf, stelt doelen en maakt samen met jou een concreet plan van aanpak én geeft uiteraard advies over de onderstaande onderwerpen. 

SOORTEN TRAJECTEN
Elk adviestraject is uniek en wordt aangepast op de wensen en vragen van jou als ondernemer. Er zijn twee soorten trajecten: 

  • Traject 1: één op één met Annic 
  • Traject 2: in een groep met vijf ondernemers en Annic

ONDERWERPEN
Onderwerpen die tijdens een adviestraject aan bod komen, zijn o.a. doelen stellen, social media, communicatie, online presence, website optimalisatie, personal branding, company branding, pr, marketing en Google Analytics. Daarnaast is er aandacht voor bloggen, vloggen, personeel, financiën, werk/privé balans en efficiënt werken en eventueel andere onderwerpen die jij als ondernemer wil behandelen.

plan van aanpak

ADVIESTRAJECT 
Een persoonlijk adviestraject bestaat uit drie stappen die hieronder staan beschreven en Annic helpt jou als ondernemer met: 

  • Nieuwe doelen stellen én deze te behalen
  • Overzicht en focus (terug) krijgen
  • Groei realiseren op financieel en/of online gebied
  • Annic geeft concreet advies over jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen
  • Annic is een eerlijke en kritische sparringspartner voor jou en jouw bedrijf
  • EXTRA OPTIE: Een uitgebreide analyse en presentatie van jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen

STAP 1. Intake 
Het traject begint met een intake die je online invult. Door middel van verschillende vragen te beantwoorden kan Annic jou en jouw bedrijf beter leren kennen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de punten aan te geven waar jij aan wil werken tijdens de adviesdag. 

STAP 2. Adviesdag
Tijdens de adviesdag stel je samen met Annic concrete doelen, er wordt een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld. Daarnaast zal er onder andere een jaarplanning en een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze adviesdag direct aan de slag kunt gaan. Deze adviesdag duurt één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vindt plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam Zuid en vanaf januari 2019 in haar nieuwe kantoor in 't Gooi. Deze dag is inclusief een heerlijke lunch. Kom je met de auto? Dan kan er (tegen betaling) een parkeerplaats worden gereserveerd. 

STAP 3. Eindgesprek 
Na een maand is er weer contact voor een video eindgesprek. Dit is het moment voor jou om alle vragen te stellen over zaken die na de adviesdag naar voren zijn gekomen. Waar loop je tegen aan? Waar wil je nog over sparren? Of heb je concrete vragen voor Annic? Die kun je tijdens het eindgesprek stellen. Dit gesprek duurt ± 20 minuten. Na het eindgesprek is het adviestraject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg coachingstraject. Je ontvangt op een vervolg traject 20% korting. 

EXTRA OPTIE: Uitgebreide analyse
Als extra optie kan Annic vooraf een analyse maken van jouw bedrijf. Zoals van jouw website, social media kanalen of andere punten die jij geanalyseerd wil hebben. Dit doet zij vóór de adviesdag zonder de ondernemer op haar kantoor. Ze maakt een uitgebreide presentatie met al haar bevindingen van de analyse. Tijdens de adviesdag presenteert Annic haar bevindingen met tips, tricks, verbeter- en aandachtspunten aan de ondernemer. Hierdoor is er veel meer tijd om alle andere onderwerpen aan te pakken en haal je nóg meer uit jouw adviesdag!

Neem voor meer informatie en tarieven voor een één op één adviestraject contact op via [email protected].

ADVIESTRAJECT IN GROEP
Je kunt het bovenstaande adviestraject ook in groepsverband volgen. De adviesdag is voor maximaal vijf ondernemers en vindt ook plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam (vanaf januari 2019 in haar nieuwe kantoor in 't Gooi). Daardoor is het tarief voor het adviestraject lager dan een één op één adviestraject, maar heb je wel de persoonlijke aandacht van Annic. Daarnaast is het een hele fijne manier om naast Annic ook met andere ondernemers met verschillende soorten bedrijven te kunnen sparren en van te leren. Je volgt deze dag met ondernemers uit verschillende branches, daardoor extra leerzaam. De onderwerpen die Annic op de adviesdag behandelt zijn altijd voor iedere ondernemer hetzelfde, ongeacht de branche. Deze adviesdag is ook inclusief een heerlijke lunch. De datum voor eerst volgende adviestraject in groep vind je via de zwarte button hieronder. Kun je deze datum niet? Stuur een mail naar [email protected] voor nieuwe data. Bekijk en bestel via de onderstaande button jouw ticket:

planning 2017

RESULTAAT 
Het doel van een adviestraject is om jouw doelen concreet te krijgen, de bovenstaande onderwerpen aan te pakken zodat je met een concreet plan van aanpak die je samen met Annic maakt direct zelf aan de slag kunt gaan. Hierdoor kun je makkelijker en concreter jouw doelen bereiken zoals; jouw bedrijf laten groeien op financieel vlak (meer klanten en meer verkoop), maar ook een groei op online gebied te realiseren met meer volgers en likes op social media, meer bezoekers op jouw website, meer bestellingen, aanvragen etc.. 

"Een groei op financieel vlak met meer klanten en verkopen, maar ook een groei op online gebied zoals meer bezoekers op de website en meer volgers op social media"

ONDERNEMERS COMMUNITY
Na afloop van het traject word je uitgenodigd om lid te worden van de besloten ‪#‎AnnicvwOndernemersCommunity‬ groep op Facebook. Deze groep is speciaal voor ondernemers die een Masterclass of adviestraject bij Annic hebben gevolgd, die geïnspireerd willen worden én willen sparren met andere ondernemers! Heb je een vraag? Zit je als ondernemer ergens mee? Wil je een mening van collega een ondernemer? Of wil je jouw succes delen? Vraag of deel het met de ondernemers in deze groep. Annic plaatst zelf ook regelmatig een tip of ervaring en beantwoordt vragen van ondernemers. 

ondernemers community
 

STARTENDE ONDERNEMERS
Ben je een startende ondernemer? Annic draagt startende ondernemers een warm hart toe en helpt hen graag in het eerste jaar van hun onderneming met een advies- of persoonlijk coaching traject.

CONTACT
Neem voor meer informatie en tarieven voor een één op één adviestraject contact op via [email protected]. Tickets voor een adviestraject in groep bestel je via de onderstaande button:

GEEN BUDGET?
Heb jij (nog) geen budget voor een adviestraject? Dan kun je hier het boek Masterclass Ondernemen van Annic met al haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen bestellen of kom naar haar Masterclass Ondernemen waar je al jouw vragen aan Annic kunt stellen.

advies voor ondernemer

TESTIMONIALS
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van bedrijven die een adviestraject met Annic hebben doorlopen. 

"Annic is als adviseur direct en recht-door-zee. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken" 

Joella Opraus & Nathalie van Wingerden - Ondernemers How2SpendIt.nl
"Annic is als adviseur direct, recht-door-zee en weet de helikopterview goed te behouden. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken op het gebied van merkpositionering en -beleving. De acties die we daarna hebben ondernomen hebben tot grote groei geleid van ons bedrijf én onszelf als ondernemer."

Charise Rozenbeek - Ondernemer Vida + June
"Ik begon 3 jaar geleden vol enthousiasme nadat ik ‘Masterclass Ondernemen’ had gelezen. En nu 3 jaar later zag ik de bomen door het bos niet meer. Dankzij mijn 1 op 1 adviestraject met Annic heb ik meer structuur kunnen aanbrengen in mijn bedrijf, heb ik meer rust en een beter idee van waar ik naartoe wil en hoe ik dit ga verwezenlijken. Boven alles heb ik de enthousiasme en motivatie om weer verder te gaan. Annic, super bedankt!"

Kelly - Blogger en vlogger Kellycaresse.nl
"Wat was dit een fantastisch waardevolle dag, ik run mijn bedrijf al jaren maar miste iemand om echt mee te sparren en iemand die met een kritische en professionele blik op mijn bedrijf, maar ook op mij als ondernemer kon reflecteren en adviseren. Annic wist mij te raken maar ook een hele duidelijke plan van aanpak aan te rijken waarmee ik echt aan de slag kan om te knallen met mijn bedrijf. Na deze dag wist ik weer waar ik sta met mijn bedrijf maar vooral ook waar ik heen wil en ik heb alle vertrouwen gekregen dat ik mijn doelen ga behalen".

Anne Rakhorst - Takemeto.nl
"Mijn vriend en ik waren al een halfjaar achter de schermen bezig met onze website. Na het eerste intakegesprek met Annic stond die meteen al live! Dat was leerpunt 1: gewoon doen en gaan! Het adviestraject in groepsverband was ook ontzettend leuk en leerzaam. Ik ging naar huis met zo veel inspiratie en motivatie, een duidelijk doel voor ogen en een concreet plan van aanpak. Een jaar later was het tijd voor het scherpstellen van onze doelen en een nieuw plan van aanpak. Dit keer met een 1 op 1 coachingsessie en ook die kan ik iedereen aanbevelen. Wát een powervrouw is Annic, heerlijk eerlijk en enorm inspirerend. Zelfs mijn vriend (die deze keer meeging en eerst wat sceptisch was) was enorm onder de indruk van haar aanpak en doortastendheid. Met nog meer drive, enthousiasme, motivatie én 152 actiepunten gingen we naar huis. Wederom een topdag. Thanks!"

Eveline Kenko - Ondernemer Kenkô
"Lieve Annic, bedankt voor deze mooie, leerzame, inspirerende en confronterende dag! Ik waardeer je eerlijkheid & kritische blik enorm en dit was dan ook precies wat ik nodig had! Ik ben je onwijs dankbaar voor alle tips en ik ga dan ook met heel veel plezier aan de slag met mijn plan van aanpak!"

Arlette - Ondernemer Pin Creative
“Een aantal woorden die bij mij opkomen als ik aan de adviesdag van Annic denk: direct, eerlijk, helder, actief, duidelijk, oprecht, ondernemen, plannen, schrijven, doelen, meedenkend, open, doelgericht en reflectie. Ik kwam tot inzicht dat ik echt veel zichtbaarder moet en kan worden. Leuk al die plannen en ideeën van achter de computer, maar daar krijg je geen klanten van! Een aanrader als je houdt van confrontatie op een positieve manier!"

Kim Hendriks - Ondernemer Hendriks Meesteradvies
"Annic weet met haar bruisende en sprankelende persoonlijkheid te enthousiasmeren. Zij heeft een enorme knowhow en ondernemersskills, die ze graag met je deelt. Voor mij persoonlijk was het adviestraject voor ondernemers zeer waardevol. Het zijn eigenlijk logische zaken die ze met je bespreekt, maar toch waren het voor mij échte eye-openers. Bovendien neemt Annic geen blad voor haar mond en zegt ze eerlijk wat ze van bepaalde zaken vindt. Dit doet zij dan wel weer met op een innemende manier. Het bepalen van heldere kernwaarden, het maken van concrete doelen, het delen van tips&tricks rondom social media en efficiënter werken hebben mij in elk geval een enorme boost gegeven. Ik zag dit meteen terug in bezoekersaantallen van mijn website, het aantal volgers op social media en ook in aantal klanten. Daarnaast krijg ik van veel mensen positieve feedback over hoe ik onderneem! Het moge duidelijk zijn, ik kan Annic van harte aanbevelen!"

Lieke Janssen - Ondernemer PersonalTrainerLieke.nl 
"In januari ben ik naar de Masterclass Ondernemen geweest van Annic. Dit was heel leerzaam en motiverend en kan ik iedere beginnende ondernemer aanraden. Door het verhaal en de voorbeelden van Annic en uit de zaal werd me duidelijk dat ik al veel zaken goed op een rijtje had. Ik wilde dan ook heel graag persoonlijk advies van Annic omdat me dat nog verder zou helpen. Toen ik daarna een mail van Annic kreeg om deel te kunnen nemen aan een adviestraject voor ondernemers in een groep heb ik meteen mijn plek bemachtigd! Dit was precies wat ik nodig had om mijn doelen weer scherp te stellen en om daadwerkelijk te beginnen met alle plannen die ik steeds maar weer uitstelde. Door Annic ben ik geholpen om mijn doelen en plannen duidelijk op papier te zetten. Daarnaast ben ik door de verhalen, tips en tricks van de andere ondernemers enorm geïnspireerd! Ik kon veel doorvertalen naar mijn eigen onderneming of het bracht me op nieuwe ideeën. Het plan van aanpak dat ik heb gemaakt tijdens het adviestraject ligt nog steeds op mijn bureau en wordt flink op gestreept! Dankjewel Annic voor je scherpe blik, moeilijke vragen en positiviteit!" 

Delia Erdogan Keshk - Ondernemer DeliaSkinClinic
“Na precies 20 jaar bestaan van ons bedrijf werd het tijd voor een frisse wind. Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve! Na de komst van Annic zijn we nog vol van wat we allemaal behandeld hebben. Bizar hoeveel inzicht en kennis Annic heeft! Wij hebben er zoveel aan gehad en staan te poppelen om aan de gang te gaan, ons bedrijf gaat naar een higher level!” 

"Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve!"

Diana Matroos - Radio en tv presentatrice
"Scherp, energiek en inventief. Drie woorden die Annic mijn inziens goed omschrijven. Onlangs heb ik dat ook weer gemerkt toen ik een adviestraject bij haar heb gevolgd. Annic heeft mij geholpen bij de verdere uitbouw van mijn online strategie. Daarbij heb ik zowel veel gehad aan haar social media expertise als haar ondernemersdrift en slagkracht. Keep it simple en doe het gewoon. Dank je wel Annic en tot een volgende keer!"

Vivian Reijs - Ondernemer Vivonline.nl
"Lieve Annic, allereerst het was echt super. Ik ben heel erg blij met je tips! Jouw coaching voor bedrijven is echt een cadeautje voor je bedrijf en de ondernemer zelf. Zoveel goede en handige tips voor mijn online business en goede tricks om efficiënter te werken. Dank Annic, het was een top dag!"

Floor Bos - Ondernemer Atelier des Femmes
"Een koffer vol met tips na het adviestraject in groep met drie andere ondernemers! Van je persoonlijke en zakelijke kernwaardes tot aan een plan van aanpak, focus en een planning: alles kwam aan bod. Ik mocht alles aan haar vragen en wat heel fijn is, is dat Annic meteen begrijpt waar je naar toe wil. Absoluut geen beren op de weg maar doen , DOEN. Super inspirerend en motiverend, ik kan er weer tegen aan met heel veel positiviteit. Heel veel dank Annic! Lfs, Floor"

Heidi Vergeer - Ondernemer De Vintage Kilo Sale
"Wat een superleuke en inspirerende dag was mijn adviestraject met Annic. Tips en adviezen waar je écht wat aan hebt en direct mee aan de slag kan. Ik ben de volgende dag dan ook gelijk gestart met het doorvoeren van alles wat we hebben besproken. Het is echt zo verfrissend voor je bedrijf, maar ook voor jezelf en kan het iedere ondernemer aanraden. Ik heb nu alles weer helder in kaart en nieuwe doelen gezet voor 2017! Lieve Annic, super bedankt."

"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen"

Evelien Leijten - Ondernemer Résidence de Beauté
"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen. Haar positieve energie werkt aanstekelijk en haar persoonlijke betrokkenheid vormen een belangrijke factor in haar werkwijze. Zij heeft mij bewuster gemaakt van de manier waarop ik mijn keuzes als ondernemer maak. Nadat ik 15 jaar gewerkt heb aan de ontwikkeling van de kwaliteit en werkwijze van mijn bedrijf vond ik het nu tijd voor verbreding van mijn diensten. De adviezen van Annic hebben me heel veel inzicht en overzicht gegeven. Dat geeft mij rust en het gevoel dat ik een goede koers heb ingezet. Juist als je al op de goede weg bent, zorgen kleine aanpassingen voor grote vorderingen, dankjewel Annic!!"

Chantal Kik - Kik Your Skin
“Ieder woord van Annic is inspirerend en zet je aan tot denken. Tijdens het adviestraject zat ik dan ook zo vol verbazing te luisteren dat ze een aantal keer tegen me moest zeggen; schrijf je het wel op? Zo veel kennis, positiviteit en tips waar je direct iets mee kan. Ik heb geleerd om heel anders tegen dingen aan te kijken, duidelijke doelen te stellen en vooral niet te moeilijk doen! GAAN! Met mijn 3 A4tjes met to-do’s ben ik gelijk begonnen. Heerlijk die frisse energie door mijn bedrijf! Dank je wel Annic!”

Moniek van Rheenen-Schreurs - Business in Person
"Door jouw gedrevenheid en strakke voorbereiding vloog de Consultancy dag voorbij. 'Ey-openers' op social media gebied waardoor ik gelijk keuzes heb durven maken. Ik noem je vanaf nu Annic SMART. Lekker alles gelijk concretiseren, hoe fijn"

Daan Lange - Juffers Lifestyle
"Een frisse wind door je bedrijf én je hoofd dat is wat je ervaart als je een adviestraject in groep volgt bij Annic. Ik samen met nog drie andere ondernemers, wat een energieke dag! Plan van aanpak, kernwaarden, focus, planning en meer. Ik ging naar huis met een to do list waar je blij van wordt. Ook de evaluatie is een verademing. Nu door naar de volgende stap, een nieuwe uitdaging alles komt aan bod bij Annic! Thanks! Liefs Daan"

Anoniem - Startende ondernemer van een reisplatform
"Als startend ondernemer wist ik gewoon niet hoe te beginnen. Ik had een bedrijfsplan en veel ideeën, maar kreeg het zelf niet voor elkaar om dit om te buigen tot één geheel. Je bent heel doortastend en stelt de juiste vragen waardoor veel waardevolle inzichten kwamen. Daarnaast heb ik nu veel praktische tips over het online ondernemen gekregen. Na het traject moest alle informatie even 'landen'. Sommige inzichten blijven misschien nog heel even geparkeerd, maar voor het overige waar ik heel blij van word is het nu tijd voor actie! Ik ga er nu mee aan de slag en houd je op de hoogte! Ik kan niet wachten tot mijn site live gaat!"

Machteld - Forestandbear.nl
"Een ontzettend leuke, informatieve maar vooral inspirerende dag. Mijn doel voor de dag was het vinden van handvatten om mijn startende bedrijf een stap verder te brengen. Dat doel was duidelijk te laag ingezet want toen ik een paar uur later wegging had ik een plan voor niet 1 stap verder, maar een concreet plan met helder gestelde doelen voor het komende jaar. Juist als startende ondernemer is het echt een aanrader om te doen!"

Steffi - Sibella.be
"Wat een super leerrijke dag. Ik ben zelf continu bezig met mijn bedrijf dat sommige verbeterpunten mij helemaal niet meer opvallen. Annic haalt alle details aan en bespreekt hoe dit beter kan. Ze geeft je zelf de vrijheid hoe je dit best kan aanpakken, maar wijst je op de punten die kunnen verbeteren en geeft tips hoe je deze kan aanpakken. Annic geeft je de motivatie en energie om je bedrijf weer volop te laten groeien."

CONTACT
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via [email protected].