ADVIES VOOR ONDERNEMERS

"Persoonlijk adviestraject voor iedere ondernemer die financieel én online wil groeien!"

Wil je meer klanten en meer omzet? Jouw bedrijf op financieel én op online gebied laten groeien? Of zie je als drukke ondernemer door de bomen het bos niet meer en wil je het overzicht terug? Wil je advies op het gebied van ondernemen, website optimalisatie, social media, vloggen of bloggen? Of wil jij als ondernemer nieuwe doelen stellen en de mening van een kritische ondernemer met veel ervaring? Dan is een adviestraject met Annic misschien wel iets voor jou...

"Annic laat je zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien en helpt je om jouw doelen te vinden én te behalen"

ADVIES VOOR ONDERNEMERS
Ondernemer Annic van Wonderen adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks (startende) ondernemers tijdens een persoonlijk adviestraject. Annic laat je op prettige wijze zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien, helpt je om jouw doelen te vinden, deze doelen te behalen én efficiënter te werken. Annic is als adviseur en sparringspartner een luisterend oor, daagt je uit, laat je op een andere manier naar je eigen bedrijf kijken, ze is eerlijk, recht door zee, zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden, overzicht in jouw bedrijf en geeft uiteraard advies over de onderstaande onderwerpen. 

SOORTEN TRAJECTEN
Elk adviestraject is uniek en wordt aangepast op de wensen en vragen van jou als ondernemer. Er zijn twee soorten trajecten: 

  • Traject 1: één op één met Annic 
  • Traject 2: in een groep met vier ondernemers en Annic

ONDERWERPEN
Onderwerpen die tijdens een adviestraject aan bod komen, zijn o.a. doelen stellen, social media, communicatie, online presence, website optimalisatie, personal en company branding, pr, marketing en Google Analytics. Daarnaast is er aandacht voor bloggen, vloggen, personeel, financiën, werk/privé balans en efficiënt werken.

plan van aanpak

ADVIESTRAJECT 
Een persoonlijk adviestraject bestaat uit drie stappen, Annic helpt jou als ondernemer met: 

  • Nieuwe doelen stellen én deze te behalen
  • Overzicht en focus (terug) krijgen
  • Groei realiseren op financieel en/of online gebied
  • Annic geeft concreet advies over jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen
  • Annic is een eerlijke en kritische sparringspartner voor jou en jouw bedrijf
  • EXTRA OPTIE: Een uitgebreide analyse en presentatie van jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen

STAP 1. Intakegesprek
Het traject begint met een intakegesprek met Annic via FaceTime of Skype. Zij zal vragen stellen om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. Daarnaast stelt zij tijdens dit gesprek jouw vragen en noemt de onderwerpen die je wil dat jullie gaan behandelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de ounten aan te geven waar jij aan wil werken tijdens de adviesdag. Dit gesprek duurt ± 20 minuten. 

STAP 2. Adviesdag
Tijdens de adviesdag stel je samen met Annic concrete doelen, er wordt een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld. Daarnaast zal er onder andere een jaarplanning en een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze dag direct aan de slag kunt gaan. Deze adviesdag duurt één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vindt plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam en is inclusief een heerlijke lunch. 

STAP 3. Eindgesprek 
Na een maand is er weer contact voor een eindgesprek via FaceTime of Skype. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken die na de adviesdag naar voren zijn gekomen. Waar loop je tegen aan, waar wil je over sparren, heb je je concrete vragen voor Annic? Die kun je tijdens het eindgesprek stellen. Na het eindgesprek is het adviestraject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg traject. Ook dit gesprek duurt ± 20 minuten.  

EXTRA OPTIE: Uitgebreide analyse
Als extra optie kan Annic vooraf een analyse maken van jouw bedrijf. Dit doet zij vóór de adviesdag zonder de ondernemer op haar kantoor. Ze maakt een uitgebreide presentatie met al haar bevindingen van de analyse. Tijdens de adviesdag presenteert Annic haar bevindingen met tips, tricks, verbeter- en aandachtspunten aan de ondernemer. 

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via [email protected].

ADVIESTRAJECT IN GROEP
Je kunt het bovenstaande adviestraject ook in groepsverband volgen. De adviesdag is voor maximaal vier ondernemers en vindt ook plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam. Daardoor is het tarief voor het adviestraject lager dan een één op één adviestraject, maar heb je wel de persoonlijke aandacht van Annic. Daarnaast is het een hele fijne manier om naast Annic met andere ondernemers te sparren. Deze dag is ook inclusief een heerlijke lunch. Het eerst volgende adviestraject in groep is nog niet gepland i.v.m. Annic haar zwangerschapsverlof. Heb je interesse in een adviesdag in groep? Stuur dan een mail naar [email protected] voor de eerst volgende datum. 

planning 2017

RESULTAAT 
Het doel van een adviestraject is om jouw doelen concreet te krijgen, de bovenstaande onderwerpen an te pakken en dat je met een concreet plan van aanpak die je samen met Annic maakt direct zelf aan de slag kunt gaan. Zodat je onder andere jouw bedrijf kan laten groeien op financieel vlak (meer klanten en meer verkoop), maar ook een groei op online gebied te realiseren met meer volgers en likes op social media, meer bezoekers op jouw website, meer bestellingen etc.. 

"Een groei op financieel vlak met meer klanten en verkopen, maar ook een groei op online gebied zoals meer bezoekers op de website en meer volgers op social media"

ONDERNEMERS COMMUNITY
Na afloop van het traject word je uitgenodigd om lid te worden van de besloten ‪#‎AnnicvwOndernemersCommunity‬ groep op Facebook. Deze groep is speciaal voor ondernemers die een Masterclass of adviestraject bij Annic hebben gevolgd, die geïnspireerd willen worden én willen sparren met andere ondernemers! Heb je een vraag? Zit je als ondernemer ergens mee? Wil je een mening van collega een ondernemer? Of wil je jouw succes delen? Vraag of deel het met de ondernemers in deze groep. Annic plaatst zelf ook wekelijks een tip of ervaring en beantwoordt vragen van ondernemers. 

ondernemers community
 

STARTENDE ONDERNEMERS
Ben je een startende ondernemer? Annic draagt startende ondernemers een warm hart toe en helpt hen graag in het eerste jaar van hun onderneming met een advies- of persoonlijk coaching traject.

CONTACT
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via [email protected].

GEEN BUDGET?
Heb jij (nog) geen budget voor een adviestraject? Dan kun je hier het boek Masterclass Ondernemen van Annic met al haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen bestellen of kom naar haar Masterclass Ondernemen waar je al jouw vragen aan Annic kunt stellen.

advies voor ondernemer

TESTIMONIALS
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van bedrijven die een adviestraject met Annic hebben doorlopen. 

"Annic is als adviseur direct en recht-door-zee. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken" 

Joella Opraus & Nathalie van Wingerden - Ondernemers How2SpendIt.nl
"Annic is als adviseur direct, recht-door-zee en weet de helikopterview goed te behouden. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken op het gebied van merkpositionering en -beleving. De acties die we daarna hebben ondernomen hebben tot grote groei geleid van ons bedrijf én onszelf als ondernemer."

Kim Hendriks - Ondernemer Hendriks Meesteradvies
"Annic weet met haar bruisende en sprankelende persoonlijkheid te enthousiasmeren. Zij heeft een enorme knowhow en ondernemersskills, die ze graag met je deelt. Voor mij persoonlijk was het adviestraject voor ondernemers zeer waardevol. Het zijn eigenlijk logische zaken die ze met je bespreekt, maar toch waren het voor mij échte eye-openers. Bovendien neemt Annic geen blad voor haar mond en zegt ze eerlijk wat ze van bepaalde zaken vindt. Dit doet zij dan wel weer met op een innemende manier. Het bepalen van heldere kernwaarden, het maken van concrete doelen, het delen van tips&tricks rondom social media en efficiënter werken hebben mij in elk geval een enorme boost gegeven. Ik zag dit meteen terug in bezoekersaantallen van mijn website, het aantal volgers op social media en ook in aantal klanten. Daarnaast krijg ik van veel mensen positieve feedback over hoe ik onderneem! Het moge duidelijk zijn, ik kan Annic van harte aanbevelen!"

Lieke Janssen - Ondernemer PersonalTrainerLieke.nl 
"In januari ben ik naar de Masterclass Ondernemen geweest van Annic. Dit was heel leerzaam en motiverend en kan ik iedere beginnende ondernemer aanraden. Door het verhaal en de voorbeelden van Annic en uit de zaal werd me duidelijk dat ik al veel zaken goed op een rijtje had. Ik wilde dan ook heel graag persoonlijk advies van Annic omdat me dat nog verder zou helpen. Toen ik daarna een mail van Annic kreeg om deel te kunnen nemen aan een adviestraject voor ondernemers in een groep heb ik meteen mijn plek bemachtigd! Dit was precies wat ik nodig had om mijn doelen weer scherp te stellen en om daadwerkelijk te beginnen met alle plannen die ik steeds maar weer uitstelde. Door Annic ben ik geholpen om mijn doelen en plannen duidelijk op papier te zetten. Daarnaast ben ik door de verhalen, tips en tricks van de andere ondernemers enorm geïnspireerd! Ik kon veel doorvertalen naar mijn eigen onderneming of het bracht me op nieuwe ideeën. Het plan van aanpak dat ik heb gemaakt tijdens het adviestraject ligt nog steeds op mijn bureau en wordt flink op gestreept! Dankjewel Annic voor je scherpe blik, moeilijke vragen en positiviteit!" 

Delia Erdogan Keshk - Ondernemer DeliaSkinClinic
“Na precies 20 jaar bestaan van ons bedrijf werd het tijd voor een frisse wind. Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve! Na de komst van Annic zijn we nog vol van wat we allemaal behandeld hebben. Bizar hoeveel inzicht en kennis Annic heeft! Wij hebben er zoveel aan gehad en staan te poppelen om aan de gang te gaan, ons bedrijf gaat naar een higher level!” 

"Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve!"

Diana Matroos - Radio en tv presentatrice
"Scherp, energiek en inventief. Drie woorden die Annic mijn inziens goed omschrijven. Onlangs heb ik dat ook weer gemerkt toen ik een adviestraject bij haar heb gevolgd. Annic heeft mij geholpen bij de verdere uitbouw van mijn online strategie. Daarbij heb ik zowel veel gehad aan haar social media expertise als haar ondernemersdrift en slagkracht. Keep it simple en doe het gewoon. Dank je wel Annic en tot een volgende keer!"

Vivian Reijs - Ondernemer Vivonline.nl
"Lieve Annic, allereerst het was echt super. Ik ben heel erg blij met je tips! Jouw coaching voor bedrijven is echt een cadeautje voor je bedrijf en de ondernemer zelf. Zoveel goede en handige tips voor mijn online business en goede tricks om efficiënter te werken. Dank Annic, het was een top dag!"

Floor Bos - Ondernemer Atelier des Femmes
"Een koffer vol met tips na het adviestraject in groep met drie andere ondernemers! Van je persoonlijke en zakelijke kernwaardes tot aan een plan van aanpak, focus en een planning: alles kwam aan bod. Ik mocht alles aan haar vragen en wat heel fijn is, is dat Annic meteen begrijpt waar je naar toe wil. Absoluut geen beren op de weg maar doen , DOEN. Super inspirerend en motiverend, ik kan er weer tegen aan met heel veel positiviteit. Heel veel dank Annic! Lfs, Floor"

Heidi Vergeer - Ondernemer De Vintage Kilo Sale
"Wat een superleuke en inspirerende dag was mijn adviestraject met Annic. Tips en adviezen waar je écht wat aan hebt en direct mee aan de slag kan. Ik ben de volgende dag dan ook gelijk gestart met het doorvoeren van alles wat we hebben besproken. Het is echt zo verfrissend voor je bedrijf, maar ook voor jezelf en kan het iedere ondernemer aanraden. Ik heb nu alles weer helder in kaart en nieuwe doelen gezet voor 2017! Lieve Annic, super bedankt."

"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen"

Evelien Leijten - Ondernemer Résidence de Beauté
"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen. Haar positieve energie werkt aanstekelijk en haar persoonlijke betrokkenheid vormen een belangrijke factor in haar werkwijze. Zij heeft mij bewuster gemaakt van de manier waarop ik mijn keuzes als ondernemer maak. Nadat ik 15 jaar gewerkt heb aan de ontwikkeling van de kwaliteit en werkwijze van mijn bedrijf vond ik het nu tijd voor verbreding van mijn diensten. De adviezen van Annic hebben me heel veel inzicht en overzicht gegeven. Dat geeft mij rust en het gevoel dat ik een goede koers heb ingezet. Juist als je al op de goede weg bent, zorgen kleine aanpassingen voor grote vorderingen, dankjewel Annic!!"

Moniek van Rheenen-Schreurs - Business in Person
"Door jouw gedrevenheid en strakke voorbereiding vloog de Consultancy dag voorbij. 'Ey-openers' op social media gebied waardoor ik gelijk keuzes heb durven maken. Ik noem je vanaf nu Annic SMART. Lekker alles gelijk concretiseren, hoe fijn"

Daan Lange - Juffers Lifestyle
"Een frisse wind door je bedrijf én je hoofd dat is wat je ervaart als je een adviestraject in groep volgt bij Annic. Ik samen met nog drie andere ondernemers, wat een energieke dag! Plan van aanpak, kernwaarden, focus, planning en meer. Ik ging naar huis met een to do list waar je blij van wordt. Ook de evaluatie is een verademing. Nu door naar de volgende stap, een nieuwe uitdaging alles komt aan bod bij Annic! Thanks! Liefs Daan"

Anoniem - Startende ondernemer van een reisplatform
"Als startend ondernemer wist ik gewoon niet hoe te beginnen. Ik had een bedrijfsplan en veel ideeën, maar kreeg het zelf niet voor elkaar om dit om te buigen tot één geheel. Je bent heel doortastend en stelt de juiste vragen waardoor veel waardevolle inzichten kwamen. Daarnaast heb ik nu veel praktische tips over het online ondernemen gekregen. Na het traject moest alle informatie even 'landen'. Sommige inzichten blijven misschien nog heel even geparkeerd, maar voor het overige waar ik heel blij van word is het nu tijd voor actie! Ik ga er nu mee aan de slag en houd je op de hoogte! Ik kan niet wachten tot mijn site live gaat!"

CONTACT
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via [email protected].