OVER ANNIC TEN DUIS

"Adviseur & Coach voor ondernemers"

OVER ANNIC.COM
Annic.com (voormalig I Love Fashion News) is hét business inspiratie-platform van ondernemer Annic ten Duis. Of je nou een ambitieuze werknemer of (startende) ondernemer bent, hier vind je inspiratie op het gebied van carrière én ondernemen. En, het is dé manier om een kijkje te nemen in het leven van Annic.

"Naast ondernemen vind ik anderen inspireren het leukste wat er is!"

Je vindt op Annic.com regelmatig nieuwe columns, interviews en artikelen met tips & tricks op business gebied. Daarnaast staat hier elke zondagochtend een nieuwe vlog van Annic online waarin ze een kijkje in haar persoonlijke en zakelijke leven geeft, elke woensdag plaatst ze een business video met business tips en interviews (deze business video's starten in april 2018 weer na Annic haar zwangerschapsverlof).

Ook vind je op deze website alle informatie en tickets over de verschillende Masterclasses die Annic aanbiedt, de adviestrajecten met ondernemers, coaching én over Annic als spreker en dagvoorzitter.


OVER ANNIC TEN DUIS
Annic ten Duis (Alkmaar, 3 februari 1983) is ondernemer, adviseur & coach voor ondernemers, spreker & dagvoorzitter en daarnaast is ze sinds 2015 ook YouTuber.      

Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma's als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annic.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart. 

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke adviestrajecten. Maar Annic is ook spreker en dagvoorzitter op evenementen. Ze organiseert maandelijks Masterclasses over ondernemen, doelen stellen en b(v)loggen en daarnaast geeft ze als spreker lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties.           

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand). In haar boek inspireert ze niet alleen ondernemers, maar ook ambitieuze werknemers om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.

VOLG JIJ ANNIC AL?
Volg Annic op FacebookInstagram en LinkedIn? En heb je de gratis Annic.com iPhone app of Android app al gedownload?